Kawan-Kawan Si Kacak

klik sini

Tuesday, December 20, 2011

Musim Membaca

Assalamualaikum..

Tak sedar masa cepat berlalu..
Minggu depan cuti mid sem bermula..
heaven selama seminggu..
tak heaven manalah sebab ada assignment perlu disiapkan..
kata studentkan..

Hidup mesti ada perancangankan..
Selain menyiapkan assignment..
aku dah plan satu aktiviti yang dah lama aku tinggalkan..
musim membaca aku dah mari..

So..
aku nak tunjuk list buku yang aku dah beli..
klu aku buat review tu maksudnya aku dah habis baca..
aku ni suka berkongsi..
sharing is caringkan..

1. Tajuk : Jerat
Penulis : Dayang Noor
Terbitan : Fixi
2. Tajuk : Contengan Jalanan
Penulis : Hlovate
Terbitan : Jemari Seni
3. Tajuk : Ngeri
Penulis : Gina Yap Lai Yoong
Terbitan : Fixi
4. Tajuk : Aa + Bb
Penulis : Hlovate
Terbitan : Jemari Seni
Aku skang tengah addicted dengan drama bersiri penyiasatan/detektif jepun..
yang terbaru aku layan drama BOSS..
season 1 dah habis..
season 2 on the way..
Assalamualaikum..

p/s: bila agaknya nak datang musim jiwang aku balik yerk..

10 comments:

~SaL IjOu~ said...

zaman blaja dulu mmg suka sgt layan2 drama bersiri ni..skrg da tua..hehe..

Oh, hantu buku ye..keep it up!~ =)

Hanie_Dew said...

aku tak donlod lagi citer yang rekomen last entry. belum ada masa. kang musim j-drama k-drama aku dtg balik. tak terbuat sume keje.

Hanie_Dew said...

nak becuti taj perlu ada orang temankan. pi beli tiket bas.betolak. sampai check in hotel. cari kete sewa. tak pun motor je kalau ko sorang.

Joe_Hans said...

nie betol2 minat nove nie?? Maaflar, hencik johan nie pemalas cikit org nyer.. so nampak buku jer ngantok.. hehehee

.sweet-ants. said...

tu semua buku indie ke? macam special sket je cover dia..penulis pon not familiar.

Gimi said...

Hlovate...ak suka buku dia. Aa+Bb, memang best. Camne contengan jalanan?

Ain Atika Zailani said...

wahhhh orang ni jiwang ke..hahakss..rajinnya baca novel...

ciK LyndaWawa said...

cam biasa la tu..zaman belajar layan cite..hehehehe=]

Hanie_Dew said...

comel kan "nyet" tu. hahaahahha

Jue said...

Sminggu?best giler!rindu aku ngan cuti sem. Beat wor. Ley rehat2kan otak. Yg cite ala lupe lak nama novel tu, conteng jalanan..tu fav hanie