Kawan-Kawan Si Kacak

klik sini

Thursday, September 8, 2011

GIVEAWAY...saya suka DOMO lah!

Assalamualaikum..

Sudah lama tak join giveaway, kali ini aku nak join giveaway dari Bro Eqbalzack..
GIVEAWAY...saya suka DOMO lah!

Apa yang SK(aku) excited sangat ni?

Kenapa SK nak menang sangat?

Tiba-tiba Domo-kun hantar e-mail pada SK..

Domo-kun juga sangat menyokong blog SK sehingga dia ajak rakan-rakannya untuk support SK sekali..

dan dengan secara tiba-tiba seekor kucing hantar email kepada SK..

SK sangat terharu dengan supporters2 SK.. tapi Sk juga sangat berharap untuk menang sebab salah seorang classmate SK guna pencil case DOMO. Sangat Cemburu disitu..
hope Bro Eqbalzack akan pertimbangkan.. terima kasih..

p/s: SK=SyahKacak

Assalamualaikum..

13 comments:

eqbalzack said...

salam syah,
wahhhh...so cute! hehe...
thanks join GA abg eq ni...saja suka2 abg eq buat ni...bagi seronok tgk blog...abg eq dah linkkan kat blog. nnt boleh tengok ok...

Adylia Qarissa said...

good luck

Syuk Ry said...

Gud luck pde anda..

ILA HonEyBuNNy said...

syah.....

good luck....;-)

teha said...

wah ! gudluck yee :)

ciK LyndaWawa igUana said...

hai..tukar lagu lagi..lagu apakah ini?saya pun suka domo..
kiut=]

MARJAN IBRAHIM said...

Hai...dari dar segment yg sama..."GIVEAWAY...saya suka DOMO lah!"..jom sama2 follow... selamat berkenalan....
Happy blogging !!!
gudluck!!!

http://nurulhidayatulmarjan.blogspot.com/2011/09/giveawaysaya-suka-domo-lah.html

.sweet-ants. said...

wah comelnye...gudluck ye ;)

Hans said...

semoga berjaya

Jue said...

good luck syah yg (kacak) **x tsbut sbut tkedu tgk syah yg kacak hahaha**

o ya..thx sbb lawat blog, left komen kat blog jue & hanie..tunggu vlog mlm nie ya...ada kelapangan nanti, jue g old entry left komen

baru la 0-0..x gitu =)

wahida said...

aku pun suka Domo...anak2 aku ada tshirt Domo ni..

gud luck bro...

ainz said...

hahahaha....comel.... ;)

gadizgula said...

comel la entry kamu2 ni... good luck Domo lover!