Kawan-Kawan Si Kacak

klik sini

Sunday, July 3, 2011

Transformers: Dark Of The Moon

Assalamualaikum...

Semalam aku dan lima lagi rakan-rakanku pergi menghiburkan hati menonton filem Transformers: Dark Of The Moon..

Hajat hati nak tengok dekat East Coast Mall..
tapi sayangnya dekat ECM hanya menayangkan dalam 3D sahaja..
aku mana layan 3D sebab atas dua sebab..
1. aku tak sanggup nak pakai double speck
2. 3D takde sari kata..

Jadi kitaorang tengoklah di Megamall..
bukan senang nak dapat tiket filem ni..
kalau ada kosong pun dekat bahagian depan..
kena melenggoklah mahu terkehel leher den..
syukurlah walaupun hall kecil tapi seat kiteorang bukan depan sekali tapi nak depan2 jugaklah..

Overall filem ini bagi aku memuaskan.. sesiapa peminat filem transformers memang patut tengok.. aku boleh tulis cerita ni memang BEST.. aku bagi 4.5/5 bintang untuk filem ini..

Lepas abis tengok filem ni.. satu persoalan muncul..
Mana lagi cantik Megan Fox ke heroin baru filem ni?
Pilihan aku adalah heroin baru filem ni yang bagi aku lagi cantik dari Megan Fox.. bukan sebab scene mula2 cerita ni yerk.. hahah... tapi kawan aku lebih suka Megan Fox..
takpelah, selera masing-masing... kalau selera sama pun susah nanti..

Assalamualaikum..

p/s: ingat nak tengok SEKALI LAGI tapi tak ada kesempatan..

17 comments:

ishiko said...

kalo citer transfomer mmg nk kna ada awek sexy eh.. keh3x..
ok, sy pg tgk jgk smlm ^^

Raji and Yeen said...

x sbr nya nk tgk =.= ..
huhuhu aku tgk rata2 ramai giler bgik rating 4>

izzad b* said...

awk baru die pon not bad ape?ahahahha
tapi agak kaku gak

Aisyah Aina said...

ada jugak persoalan memilih heroin ni...

dua2 tak cantik....hahahaha

^baju kurung^ said...

best k?
xbrpeluang pg tgk lg.. :(

Hans said...

aik...xada subtitle ke? aku tgok 3D tadi...ada jer subtitle :-)
megan fox lawa lagi dan lakonan dia better dari yang baru nih

Review Filem Transformers: Dark Of The Moon 3D

ezzu said...

best2 cter transformer syah walaupun aku tertido sekejap masa dlm panggung tu...hehe

bunga said...

xminat snagat citer jenis ni..

bunga said...

bunga xminat sangat citer jenis ni.hehe..

cik pha said...

nk tgok skli lagi? bezz sgt tuu sampai sklai lagi nk tgok hee

HonEyBuNNy said...

ila pun xsuka tengok cerita yg ber3D skrg.....

xingat sbb apa..tapi mmg xnak tgk da y 3D..hheheh

d_tieah said...

Kalo aku, teringin gila nak tengok citer ni 3D.. Hahaha.. Yelah, kau dah pakai spek kan.. Ngee :) Eh, dengar2 megan fox takde.. Yeke? Erm, aku maybe weekend ni kot.. Panggung memang full je.. Masa tengok transformer 2 dulu pun duduk barisan depan.. Huhuhu..

Edy Zaidi said...

ok je pakai double spek...selesa la..and 3d ada subtitle la...

Seri said...

masa nak tengok filem 3D pakai contact lens

apik pehe said...

hahaha..tak layan lagi ni

ainz said...

Sy pun tak suke tgk 3d sbb kene pkai double spek..plus! Dah lame tak pkai contact lens..rase tak slesa pulak..huu..

Baru tengok transformer semalam! (Belum terlewat lagi,kan?) ;p best! Memang best! Tapi sy suke megan fox lagi.. ;p

sissyira said...

salam

ramai y cakap cite ni besh, tp sy belum sempat tengok lagi..