Kawan-Kawan Si Kacak

klik sini

Tuesday, June 28, 2011

Berakhirnya Zaman Bujang

Assalamualaikum..

Bila tibanya waktu..
Dua hati pasti bersatu..

Setelah lama memendam rasa, menyulam perasaan..
akhirnya dari hati sekeras batu menjadi selembut kapas..
masjid dibina sebagai satu permulaan..
demi mencari erti sebuah kebahagiaan..

Pada Sabtu yang lepas..
My Ex-Lecturer, Miss Ainun telah selamat disatukan dengan pasangannya..
Alhamdulillah.. Majlis berjalan dengan lancar..
kehadiranku hanyalah untuk mengurangkan pembaziran makanan..
apa2pun aku doakan beliau dan suami berbahagia sehingga ke anak cucu..

p/s: kalau dapat anak nanti, berilah nama SYAHRAFI.. pasti kacak!

Miss dan Suami

Tahun ini juga kakak sulung aku akan mendirikan masjid juga.. Aku? Biarlah masa yang menentukannya..

Assalamualaikum..

p/s: kalau aku ada calon.. comform aku kahwin awal.. lepas abis bayar hutang PTPTN..

18 comments:

Hans said...

hahahaa
sabo2
aku pun menantikan bila aku nak kahwin
:-)

Kisah Seekor Anak Burung Kuning Yang Comel

IMANSHAH said...

tahniah buat mempelai

ainz said...

Rilex,la,syah..muda lagi..perh! Kalo sy nak tggu smpai ptptn abis,mmg tak kawen la jwbnye..heeek kawen la jwbnye..heee

asyraf said...

syah kawen kne ajak aku la.

p/s :nnty dpt ank bg nme ASYRAF.confirm hensem bgaye mcm aku.haha

Eazy Izzuddin said...

haha..
nak kahwin juga ke..
xD

naz said...

sama sama kita berlumba haha

wahida said...

baik ko kawen cepat...best wooo kawen....

Tulip said...

laaa...tulip ingat syah yang kawen td...

ur header...mantoppp.....

ezzu said...

xyah bg nama ko...bg nama aku nie..mesti cute mcm aku kn..hehehe
jgn lupa cdgkn nama aku pada madam ainun bila dpt anak aki2 nnty...

Darkbatman said...

best je tgk org kawen kan?tp diri sendiri? ahahaha..entah bile laaaa.

d_tieah said...

Ek eleh.. Ingatkan kau yang kawen.. Sebok je nak suruh orang kasi nama anak Syahrafi.. Baik kasi nama Syafizal.. Lagi kacak kot.. Ngee :)

liyana said...

n hbskn ptptn dulu?
lame kot..hehe
btw..jodoh dh ditntukan..^_^

Miecyber said...

Tahniah....

Mesin ATM Untuk Ikan Di Pulau Tioman

Ayie said...

aku ingat ko yang kawin.. hahaha

M a W a D D a H said...

errr...lecturer syah yg kawin ni kat temerloh ea ritu....

Raji and Yeen said...

aish igtkan kau yg kawen tdi
tajuk mcm best jer hahaha

Shawn Razaleigh said...

gua pun nak kawennnnnnn. arghhh




weh gua folo lu, gua buat blog baru. kalau lu igt blog lama gua lah.hehe

HonEyBuNNy said...

ehem3.

shah...cepat2 la cari calon yer...hehe