Kawan-Kawan Si Kacak

klik sini

Tuesday, April 19, 2011

Pulanglah

Assalamualaikum..

Study week dahpun bermula semalam..
dan Alhamdulillah semua assignment berjaya disiapkan..
sekarang baru boleh start study..
first paper aku hari khamis ni.. doakan aku..
sebelum aku menjadi lebih sibuk bulan ini..
aku tinggalkan lirik lagu Pulanglah dari Awi Rafael..
sekurang2nya berupdate juga.. hahahah..

lagu nipun aku baru2 juga dgr..
macam kena dengan mood exam?
adalah sikit2..

Awie Rafael - Pulanglah

Bukalah mata dan lihat di hadapanmu
Aku berdiri dekat tapi kau tak nampak
Hodohkah aku ‘tuk sering kau campak saja
Apanya yang dia ada yang aku tak ada

Verse
Mungkinkah aku yang tidak sekaya
Mungkinkah aku yang tidak bergaya
Haruskah aku pun tetap menantikan mu
Berikan jawapan

Chorus
Pulanglah sebelum ku runaway
Aku menanti kamu everyday
Aku menunggu dari
Monday Tuesday Wednesday Thursday
Aku tak ingin tak perlu
Aku dah bingung

Ulang Chorus

Aku berjalan di kota Kuala Lumpur
Semuanya nampak berbeza tapi ku sama

kalau nak download klik SINI..
sekadar gambar hiasan (penyeri entri)
Assalamualaikum..

21 comments:

Ayuni said...

hikhik, kitorg pun Khamis nie dh start final...all the best!

::FAIZ FARISH:: said...

Pulanglah... teringat lagu Pulanglah Aishah... mood Rindu raya

HonEyBuNNy said...

syah sambil study dengar lagu ker?hehe

stdy rajin2...good luck...;_)

Gimi said...

sama...
tp khamis minggu depan

shams said...

same la..khamis pun sham ade paper gak..tapi bukan 1st la..
second last tu...
heee...

hmm sham tag syah..sila la ke belog sham tuk tgk ea..
maap tag syah kat situ..

Raji berkata said...

buat ak terasa nk pulang juga owh
hahaha

Miecyber said...

Gabantee ne...

China miliki 960,000 jutawan

Awie Omar said...

selalu dengar lagu ni pagi2 kat suria.fm. best gak

p/s : Awie Rafael tak sama ngan Awie Omar

apik pehe said...

haha..aku start hari selasa la..adehhh

mie said...

gue 1st time dengar lagu ni..
eheheeee

nur aisya humaira said...

Gud Luck syah,utk final exam..tk pernh dgr lagu ni...best ke??

Qamarul said...

haha aku suke penyeri kou.. hahaha

.sweet-ants. said...

gudluck syah.. ;) do the best

~Nabilah~ said...

gud luck k... :)

hans said...

ko pun minat lagu nih ker?
sama2

zaty luvlianncezzz said...

lagu pe ea..xpenah dgr pn

lama x dtg cni

Mari menghayati di cni
suatu kesah tentang…..

fYZa said...

ulang chorus ramai-ramai..yeahh 8 lagi!!

Far8 budak baik said...

snsd??ahaha
gud luck paper kau..
makan je buku tu..
haha
first time sini

ayie said...

haha bila lagu tu fully bm lawak je

HonEyBuNNy said...

dah exam ker syah?

ila esok result dah keluar tau..huuhu

nas said...

samelah ngan aku.. cm nk balik umah je.. rindu laaa..
erkk.. lagu ni? xpenah dengar :P