Kawan-Kawan Si Kacak

klik sini

Wednesday, March 2, 2011

Masih Sayang Pada Nama Itu!

Assalamualaikum..

Hari ini kelas berderet dari pukul 8 pagi sampai 4 petang..
Letuh pula rasanya sebab semalam tidur lambat..
kelas petang tadi pun tak dapat nak bagi tumpuan sepenuhnya..
tambah2 dalam kelas tadi memang sejuk gila..
memang mata asyik nak terkatup saja.. sempatlah terlelap 7-8 kali..


Tapi yang hairannya bila dah sampai rumah dan makan cucur udang tige ketul..
tak rasa mengantuk pula..
rasa segar bugar siap boleh beronline..
dan ada berita baik bila aku pergi blogwalking..

Aku telah menang CONTEST GURAUAN TERLAMPAU..
memang tak sangka..
kalau korang nak tahu terlampau ke tidak..
bacalah entri INI..

Kalau korang perasan atau tidak..
nama blog aku ada sambungan..
bulan depan dah genap 2 tahun aku bersama dengan dunia blog ni..
memang dulu nama blog bertukar2..
1. SEMBANG SEBENTAR BERSAMA AKU
2. JOM SEMBANG
3. INI CERITA AKU..

tapi aku nampaknya masih sayang dengan nama JOM SEMBANG..
sebab tulah aku tukar nama blog ni..
sampai panjang berjela-jela..
INI CERITA AKU aka JOM SEMBANG..

Hari ni juga aku belajar buat page blog ni kat facebook..
mungkin dari panahan blog tieah..
baru siap beberapa minit lagi..
kalau SUKA..
tekan saja like button tu tanpa perlu segan..
ada disebelah kanan blog ini..
ataupun DISINI..



Assalamualaikum..

15 comments:

Ayuni said...

hikhik, nice

jejaka anggun said...

gitu... pandai skang....

Edy Zaidi said...

pergghh..mantap..dah ada page blog

♕ Mr.IX ♂ said...

aku dah like dah......hihi

princess laila said...

waa.da ade page blog kt fb lah..!
laila nak wat tp ta confident jek~ huhu~

like sudaa~ :)

Raji berkata said...

Jom sembang mcm best juga jer ;D
tapi mcm blog unofficial kalau cmtuh
btw congrts nnti ak like page kau
hohoho

FaizalSulaiman said...

waa

dah buat FB like la.

nanti nak like jugak=)

mie said...

bagus2..
dah ada page sendiri..
eheheee

bunga said...

taniah..

wah..dah lama la mencuburi dalam dunia blog ni..

Eazy Izzuddin said...

da like hehe
xD

wahida said...

apa kata ko makan cucur udang kat dlm kelas? sure ko x ngantuk lagi...heheh..

::FAIZ FARISH:: said...

wah hebat

d_tieah said...

Bagus..
Aku suka..
Jap2, aku like..

Entry Terbaru : Disebalik Tabir Blog

d_tieah said...

Nanti ko tolong post kat wall aku fan pages ko ek..
Lambat plak nak loading blog ko ni..
Bukan masalah berat blog, tapi memang line kat ofis ni slow..

Entry Terbaru : Disebalik Tabir Blog

M a W a D D a H said...

tahniah menang syah...

blog aku xberubah nama..asyik nama tue jerk...hehe

p/s: jom la join contest aku kalau sudi..:)