Kawan-Kawan Si Kacak

klik sini

Tuesday, February 8, 2011

Inilah Dunia

Assalamualaikum..

Abis saja kelas..
terus meluru mencari si hitam..
lantas menerjah masuk..
enjin si hitam dihidupkan..
mp3 player dimainkan dan volume dipasang ke tahap maksimum..
semua mereka2 yang menggantung kad matrik dileher memandang kearah si hitam..

Lagu Dunia nyanyian Bunkface berkumandang bersama2 dengan suara serak2 basah jejaka kacak..
lagu bermula..

Gelisah tak bermaya
Manipulasi antara kita
Dan bencana yang melanda
Generasiku menjadi mangsa
Dan ini bukan lagi
Seperti yang kau impikan
Percaya kataku

Korus
Aku bimbangkan dunia
Tiada cahaya ku terima
Aku tentang segalanya
Moga kau akan turut serta
Di dunia kuasa sementara
Komunikasi tiada makna

Dan tindak balas ego yang ku terima
Tiada perasaan kecewa
Dan ini bukan lagi
Seperti yang kau impikan
Percaya kataku

Aku bimbangkan dunia
Tiada cahaya ku terima
Aku tentang segalanya
Moga kau akan turut serta
Di dunia kita
Lalalalala oh oh oh oh
oh oh oh oh

Lagu tamat..
lagu yang sungguh2 best..

untuk sama turut serta mendendangkan lagu ini..
klik SINI

Inilah Dunia!

Assalamualaikum..

19 comments:

Ayuni said...

hikhik, btul ke best?

mR.sYaH said...

ayuni: mmg best! dengarlah..

bluethunderheart said...

apa kabar
post yg menarik sangatnya
salam hangat dari blue

.sweet-ants. said...

x pernah dgr, lagu baru ye? bunkface dah merudum. kihkih

YanaMIB said...

aku juga minat gilak lagu nih..lirik dia mkn dlm btol..haha..thanks bg link..skrg jugak maw donlod..weehuu~ ^_^

Raji berkata said...

hohoho ak dgr lagu ni berulang kali dh smpai bosan dh ;D
memang best owh!
bunkface yg kreatif

Heidi Shafiq said...

bang! bang! nak tumpang!

mie said...

sejak akhir2 ni..
gue jarang dengar lagu..
eheheee

bunga said...

best yek..

nas said...

lelaki kacak?
hehhee
ok3
hoho
best ker lagu ni???
aku dengar mcm bse2 je.. hak3

wahida said...

lagu baru eh? akak tertinggal ketapi neh....

echah mashuri said...

err,,ak nk g donlot jp.huhuh.xpnh dgr.

princess laila said...

tak penah dgr lagi lorhh..
na donlod lmbp noe ternet..huhu~
t lah. lame2 mst dgr gk! heh2~

ahsfantasy24 said...

wah..
da start jiwang ea wak,
hehehhe..

Terbaru:
Klik jika anda perempuan/wanita.
Hehehe... Jom sama-sama praktik! ^^,

senandung semalam said...

suka gle lgu ni...
adek aku yg ajar dgr lgu2 cm ni

NICK IRFAN said...

wah! si hitam tu keta ko ke? perghh! eh! lagu bru ke ni?


p/=s=maaf syah aku guna nama ko dlm cerita aku tulis tu sbb xde idea nak letak nama apa? tetiba tringat ko sbb ko selalu singgah blog aku jd letak la nama ko jd doktor.. hehe

hans said...

aku xminat diorang
hehehehe
tapi nih diorang pun persembahan live ke apa untuk lagu baru nih?

Jom Ramai - Ramai Join Contest Situasi Hans : Gunakan Imaginasi Anda (Update Terkini)

Miecyber said...

Enjoy your life...

Apa itu Skim Cepat Kaya ?

IMANSHAH said...

salam singgah

demam sikit