Kawan-Kawan Si Kacak

klik sini

Thursday, February 24, 2011

GiveAway EdY : KATA KAU!

Assalamualaikum...


Aku memang berhasrat nak join giveaway bro Edy ni..
sebagai pemakai spek tegar..
siapa taknak dapat spek freekan..
walaupun tak dapat nak buat pergi kelas..
skurang2 boleh buat bergaya..
lagi2 akukan kacak bergaya..

ok sebelum nak join kena patuh syarat2 yang ditentukan..
aku rasa aku dah ikut syarat2nya..

godek punya godek gambar dekat blog bro edy aku jumpalah gmbr ini..
berkenan sungguh.. akukan suka benda yg comel2..
KATA-KATA :
aku punya cara sendiri untuk menghilangkan kesepian yang merobek jiwa

Comelkan kucing itu.. tapi taktahulah kata2 aku ni comel ke tidak.. tepat2 10 perkataan..
apa salahnya aku mencuba.. hehe..
jadi aku kena tag seseorang..
dan manusia yang bertuah itu adalah Echah Mashuri..

Assalamualaikum..

12 comments:

Edy Zaidi said...

Thanks sudi join giveaway ni...tunggu keputusannya nnt k...hope ada tuah menang rayban tu...good luck

Gimi said...

Gud luck mR.sYah

princess laila said...

ewaah~ haha!

gud luck syah! =)

M a W a D D a H said...

gud luck ya..kalau menang, hadiah kongsi2 ea...hehe

mr.syazwan said...

merobek erk?

haha

gud luck ku pun masuk gak

=_=

NICK IRFAN said...

selamat ko x tag aku sbb byk hutang tag aku belum jawab lagi.. ape2pun gucluck syah! menarik jgk cukup 10 perkataan

jejaka anggun said...

comel sangat

mie said...

gud luck!!

Mr.IX said...

guluck ler......!

Tulip said...

kalu menang, hadiah bg saya ye..hehehehe

sissyira said...

salam


semoga bertuah yea =)

Raji berkata said...

hohoho good luck~!!
kata2 kau mmg hebat ;D