Kawan-Kawan Si Kacak

klik sini

Monday, January 24, 2011

Semalam Yang Hangat

Assalamualaikum..

Bayak perkara yang berlaku minggu lepas...

1. Kena Daftar Streamyx balik dekat Mentakab.. tggu dalam 2 minggu lagi..
2. Sentap tak dapat makan Mcflurry kat Mentakab sebab mesin rosak..
3. Pergi Program HOMSIS tp tak join mana-mana persatuan pun..
4. Pergi tengok Konsert Gempak Desa Astro dekat Bandar Jengka.. Noni sgt cantik tapi... Aishah sgt comel..
5. Masih banyak kerja yang terbengkalai..

BUKAN SENANG HENDAK SENANG.. BUKAN SUSAH HENDAK SUSAH...

tiba-tiba aku rasa kata-kata ini sungguh menarik jiwaku yang kering ini..

Semalam satu kelas aku buat parti kejutan buat kawan aku yang melangkah angka 20 tahun hari ini..
tapi takdelah nak tunggu sampai pukul 12 tgh malam..
kami awalkan sikit..
kami buat parti tu kat KFC..
yelah dekat situlah yang paling best kat tempat aku belajar..
ramai juga yang sambut birthday semalam..
dan agak dengki pada mereka yang makan kek secret recipe..
kami hanya beli kek kat bandar jengka jer..
cantikkan.. siapa yang pilih.. akulah..
gambar birthday girl aku tak ada.. nipun cilok blog member aku air-riey..

Assalamualaikum..

P/s: banyak yang hilang ditelan masa..

15 comments:

wahida said...

hepi birthday to shikin...
aishah comel ek? mana lagi comel? aishah ke aku? ngeeee....

ezzu said...

ciplak gmbr aku....
best x celebrate smlm....

HonEyBuNNy said...

kek tu cntk la...betul tu...semua kena sush dlu...baru la sng2 kemudian...;_)

Azam Shah said...

chill ngan kawan2 tu mmg syok :)

Imran nyambek said...

style giler kek.ade gajah.kan?

princess laila said...

huhu..klakar lah. ta dapt mkn mcflurry smpai sntap2 gitu..huhu

Ayuni said...

hikhik, bnyknye agenda...

Heidi Shafiq said...

best la ko.. aku dh lame x join party ngn kwn2 ni..

NICK IRFAN said...

wah! best tu berkumpul ramai2 sambut besday kwn..

EmanCloud said...

kek ke komik tuh?

Biela Sapine said...

komain lagi kek, berhias sakan. Mesti mahal. Hiks

hans said...

cantik kek yang ko pilih
ada gajah2 siap
hohoho
comel2

xkisah lah kek bandar jengka ker secret recipe ker
janji keikhlasan dan ingatan korang pada dia tu yang penting kan?

Korang Ada Petua Hilangkan Masalah Bibir Pucat?Kongsikan!

bluethunderheart said...

Happy B;day y kawanku
semoga bertambah sehat dan selalu sukses
salam hangat dari blue

mie said...

wow!!
sedap memang sedap..
ehehheee

Eazy Izzuddin said...

kfc..
tempat biasa sambut bufday
hehe