Kawan-Kawan Si Kacak

klik sini

Monday, January 10, 2011

Rezeki Itu Saman

Assalamualaikum...

Hari ni ramai betul yg citer ttg AJL..
setiap blog yg aku masuk mesti ada..
biasalah klu ada event yg bsr2 mcm ni mesti ramai yg tulis..
aku pun tgk juga semalam..
mgkn sebab kt umah sewa aku ni tv3 je yg cantik..
klu tgk channel lain mgkn tahap kerabunan aku jadi makin teruk..
ramai juga yg xpuas hati dgn result semalam..
termasuklah housemate aku..
aku xkisah pun sbb lagu yg aku suka menang..
aku mmg suka lagu Hafiz-Noktah Cinta tu..
mmg best semalam..
dgn gimik yg aku rasa menjadi..
jadi klu ada yg xpuas hati nk buat mcm mana..
dh rezeki ANA NUR HIDAYAH RAFFALI.. heheh..

Semalam..
aku hampir disaman oleh pak guard..
tapi nasib baik ada kawan aku merayu..
mmg kami merayu gila2lah..
buat muka kesian..
nasib baik dilepaskan..
sebab mmg kami betul2 xtahu..
kalau x rezeki akulah kena saman... ??
kesalahan yg kami buat tu akan jd kes disiplin..
mmg akulh yg kena sbb aku owner dan drivernyer..
klu x melayang duit aku sia2..

pasni kena berjaga2lah..
klu x, saman dapat.. kes disiplin pun dapat..

Assalamualaikum..

11 comments:

shamsiah shamsuddin said...

sebab disaman?
pakguard kawasan umh sewa o uitm?

HonEyBuNNy said...

hehe..jangan2 kena saman..ila da serik dah...ehhehhe

Isteri Yang Comel said...

semua demam AJL hari nie

ADfeez said...

uitm mana nie???
latest entri :
HIdup tanpa Facebook??? bleh ker???
AJL 25 yang kwang kwang kwang....

Heidi Shafiq said...

uh sadis giler pengalaman ko.. aku plg benci bab kene saman ni..

Eazy Izzuddin said...

yeah
sebab saman?

Mr.IX said...

berjaga-jaga lah ngan pak jaga....hehe

Tulip said...

hehehehe...nasib baik...
lain kali kena beringat2...

hans said...

hahahahaa
lama aku xberurusan dengan pak guard Uitm

P/S : Antara Pukul, Jam, Minit Dan Waktu

mie said...

berwaspada lah dimana anda berada..
hohohooo

ahsfantasy24 said...

sayangi duit anda..hehhe