Kawan-Kawan Si Kacak

klik sini

Saturday, January 22, 2011

DANIEL ADIE GIVEAWAY : Diary Motivation 2011

Assalamualaikum...

Aku telah ditag oleh dua orang blogger HANS dan BUDAK LELAKI SEBELAH PINTU...
untuk bersama-sama join giveaway yang dianjurkan oleh blogger DANIEL ADIE...

Masa kecik-kecik dulu aku selalu tengok kakak aku tulis dalam diari dia..
bila aku masuk sekolah menengah pula aku tengok senior aku pun ada diari..
dan apabila aku melangkah masuk sekolah teknik masa form 4..
aku belilah satu buku untuk buat diari..
dalam setahun tu aku cuma tulis dua kali saja..
bila masa form 5 up sikit aku tulis lebihlah dari 10 kali..
sampailah aku create blog ni..
sampai sekarang diari tu masih ada lagi..
tapi aku dah tak pernah tulis..
bila baca balik apa yg aku tulis..
kdg2 aku ketawa dan kadang2 aku rasa sebak..
sebab itu semua adalah memori aku..

Jadi aku kena tag 2 orang..
Echah Mashuri dengan Faizal Sulaiman..

Assalamualaikum..

10 comments:

DanieL AdiE said...

Thanx 4 joining my GA..

Best of luck ya..

echah mashuri said...

wah..lelaki pn ade diary ^^
insyaALLAH kalau rajin ak wat ye:)

echah mashuri said...

wah..lelaki pn ade diary ^^
insyaALLAH kalau rajin ak wat ye:)

Tulip said...

g luck...
ada diari nie best juga..tapi saya tak pernah ada diari kot...hasrat nak buat ada..tapi malas....hehehehe

Imran nyambek said...

wow GA

hysman said...

yg tak bestnyer diari nih,org asing berlumba2 nk bace..
nk lg tyme skolah...
sibuk dak laki nk bace diari pompuan..
hehe.. negatif3...

mie said...

gud luck!!!
heheeee

FaizalSulaiman said...

InsyaAllah, nanti Faizal join:)

Raji berkata said...

hahaha sbb diary kau sekarang ialah blog kan?
hahaha xD

Biela Sapine said...

Teringat time muda mudi dulu, tulis diari. Baca balik kelakar sangat. Hek