Kawan-Kawan Si Kacak

klik sini

Wednesday, December 29, 2010

Tak Puas!

Assalamualaikum...

First2 skali aku nak tanya kacak tak jejaka yg kat header tu???..
alah yg pakai baju warna biru tu... yg style rambut kena jilat lembu tu..
jilat lembu? tu yg kawan aku bgtahu lepas tu terus aku xbuat style tu..
trojan lebih baik kot.. hahaha...

ok2.. manusia seperti aku ni mmg macam2 perkara yg tak puas..
selagi kat hati ni rasa tak puas..
selagi tulah hati beliau tak tenang..
bila hati beliau tak tenang beliau jadi cepat marah..
sebab tulah beliau disyaki kena darah tinggi..
sian beliau muda lagi tu ditambah dgn kekacakkan beliau itu lagi.. sungguh sedih..

ok aku akan berhenti melalut..
esok aku akan follow the one and only abang aku..
untuk upgrade balik kereta savvy yg bakal berkeliaran di uitm jengka beberapa hari lagi..
nak tumpang?? boleh2.. aku bukan jenis berkira sgt.. cuma penuhkan tangki minyak kereta aku cukuplahkan.. sungguh baik akukan..
sebenarnya aku terpaksa bagitahu yg aku bukan tahu sgt ttg kereta2 ni..
xdelah smpi tahap zero..
setakat tahu tukar tayar kereta dgn minyak itam tu jer..
nak buat mcm mana kat sekolah memandu bukan semua ilmu leh masuk dalam kepala aku.. dua ilmu tu pun dah cukup.. mcm kat sekolah 100 yg cikgu bagi, kita mgkn dapat area 80 klu subjek bm.. klu fizik mgkn kita dapat 20.. eh, itu bukan aku yerk.. hehe..
abg aku cakap tayar kereta dah botak..
plug kereta kena tukar dan wiper skali..
nampaknya bukan tayar kereta je botak.. kepala aku pun bakal botak..

sebut ttg tak puas..
aku mmg byk kali try nak buat header..
tapi lama2 aku rasa biarkanlah buat apa header cantik2 klu isinya xcantik..
yg penting owner blog ni kacak sudahlahkan..

Korang pakai astro beyond tak?
kalau korang pakai aku cuma nak bg tau yg ada channel tmbhn sempena tahun baru ni..
channel 110 fiesta tahun baru..
byk cerita yg bakal ditayangkan.. bermula semalam..
dalam byk2 filem yg bakal ditayangkan aku paling suka tgk filem hindustan ni..
3 IDIOTS..
aku rasa lebih lima kali aku tgk cerita ni.. citer ni mmg menarik dan best..
tak puas aku tgk.. bila tgk semalam ditambah dgn saluran HD lagilah best..
dan sarikata juga mmg jelas dan tepat..
yelah sebelum2 ni aku tgk yg download punya..
sarikata dalam english plak tu.. sekejap ada sekejap xde.. mmg xberapa bestlahkan..
tapi kalau korg rasa nak gelak2 sakan..
korang tontonlah citer ni..
tentang 3 org pelajar yg berlainan latar belakang pergi sambung belajar dikolej kejuruteraan..
bidang sama dgn aku tu...
lakonan Aamir khan mmg terbaik disamping kareena kapoor...

Malam tadi juga..
aku dapat makan udang dan sotong celup tepung..
tapi favourite aku udang..
xpuas rasanya makan tadi..
bilalah dpt mkn lagi udang ni..
klu kt jengka xdptlh gamoknyer...
kan nk berjimat.. kena guna duit ptptn sebaik2nyer...

Assalamualaikum..

p/s: kena buka buku akaunlah rasa2nya..

26 comments:

hans said...

boleh tahanlah kacak tapi xleh lawan kekacakan aku lagi
hahahahaha

owh,novel Nama Atas Kertas ke apa tu memang best


P/S : Aku Harap Takdir Pasukan Bola Sepak Malaysia Sama Seperti Filem Chak De! India....Amin!

akubiomed said...

Kenapa malu-malu ambil gambar?

mie said...

gue memang dah lama nak tgk cerita 3 idiot ni..
tp xde astro beyond..
hahhaaa

FaizalSulaiman said...

hehehehe...jambul tu mahal tu syah!

selamat tahun baru!

peraan gak kat channel fiesta tu:)

Raji berkata said...

hohohoh tempura ;P
ala ptot lama kau xon9

ak dh watkan gak oh @@
kalau kau nk nnti ak antar kt fb xD

hysman said...

idup mmg tak penah puas..
yg pntg senantiasa bersyukur akan nikmatNya...
hehe..

HonEyBuNNy said...

ila pun suka udg celup tepung....sedappp....alamak...duit ptptn ila da nak bis.....tlg2....heheh

.sweet-ants. said...

blog sy xde header, byk kali buat x puas hati..hurrmmm...lg 1 sy lgsung xtau ape2 psl kete samada tukar tayar atau myk itam, tau racing jer..hehehee

nora said...

kacak kacak

sape kt tepi tu???

awek ekkk

NICK IRFAN said...

aku rasa ko kacak lebih sikit je dari aku kot? hahahaha eh! aku nak tanya astro beyond tu chnnel apa? aku tekan2 smua xde pun... lagi 1 3idiot tu cte apa? kenapa majoriti aku tanya smua kata best tp bila aku tanya cte psl apa smua suruh aku tgk sndiri? aduh...

IMANSHAH said...

3 idiots memang terbaik..cikgu pun dah 8 kali tengok..sungguh..dah hafal dah lagi..dubidubidu

echah mashuri said...

eceh...khacak dah tu.:)

hans said...

eh
bawah pic ko tu filem korea ke?

mR.sYaH said...

hans: haha.. dua2 sama kacak.. mmg best buku tu..

mR.sYaH said...

aku bimed: bukan malu.. xsempat nk posing jer.. eheh..

mR.sYaH said...

mie: beli dvd jer.. hehe...

mR.sYaH said...

FS: jambul tu hari tu je yg buat.. heheh.. selamat thn baru..

mR.sYaH said...

Raji: terima kasih2... kena byr ke free?? hehe..

mR.sYaH said...

hysman: betul tu.. yg penting syukur dgn nikmat yg diberi olehNya..

mR.sYaH said...

honeybunny: betul tu.. mmg sodap.. hehe.. ila bab tu xbleh nk tolong.. hahah..

mR.sYaH said...

sweets-ants: sama r slalu xpuas hati.. heheh..

mR.sYaH said...

nora: terima kaseh.. awek?? xdelah.. hehe..

mR.sYaH said...

nick irfan: thanks atas pujian ko.. ko pun kacak.. heheh.. astro beyond ni tuk saluran HD.. citer 3 idiots ni citer hindustan.. mmg best..

mR.sYaH said...

imanshah: betul tu cikgu.. mmg best.. lagu dia pun klaka.. ahah..

mR.sYaH said...

echah mashuri: thanks echah.. heheh..

mR.sYaH said...

hans: a'ah citer korea.. cinderella sister..