Kawan-Kawan Si Kacak

klik sini

Friday, December 3, 2010

Hidup Tak Ada Makna

Assalamualaikum..

Baca saja tajuk entri aku nikan..
mesti korang rasa aku dah putus asa utk hidupkan..
yelah hidup tak ada makna..
kenapa yerk?

teruskan pembacaan korang..

Hahahaha...
sebenarnya aku nak review filem yg aku tgk tengah malam tadi..
usaha aku ajak kakak aku pergi tgk wayang..
aku mmg xsuka pergi tgk wayang sorang2..
cukuplah sekali aku tgk DUNIA BARU THE MOVIE sorang2..

AKU TAK BODOH
masa aku beli tiket filem ni.. rupa2nya kawan aku yg kerja kat situ..
nasib baik tiket harga ok.. klu x aku mintak diskaun jer..

mula2 masa aku ajak kakak aku..
dorg ragu2 nk tgk...
tp aku tetap ajak gak dan sebab aku yg ajak aku yg kena belanja..
tapi aku xkisah sebab aku puas dpt tgk cerita ni..

cerita bg aku mmg menarik..
tp agak terkilan sebab filem ni adaptasi dari filem singapura I NOT STUPID TOO..
kalaulah mmg filem malaysia sendiri pasti aku puji kaw2..
tapi apa2pun pujian patut diberikan..
lgpun lakonan dorang ok dan memberansangkan juga..
ada kaitan dgn blogger lg..
tajuk entri nipun tajuk entri dalam filem ni jugak..

jadi kesimpulannya..
filem ni layak ditonton..
tapi akan mengecewakanlah klu korg nak tgk babak2 cinta..
sebab mmg xdelahkan..
aku bagi 4/5 bintang utk cerita ni..

Assalamualaikum..

12 comments:

mie said...

dah tengok...
memang menarik..
banyak penajaran n lawak selamber..

FaizalSulaiman said...

macam nak tgk.yg singapore punya version dah tgk dah.memang ok ar

Fakhrur Razi berkata said...

oh filem singapore tuh pun ak xtgk lagi
jadi boleh la ak tgk Aku x bodoh =.="

Seri said...

wajib tonton ni

IMANSHAH said...

eh dah tengok ye?? saya jarang pulak ke panggung wayang

M a W a D D a H said...

siap bagi bintang erk..hihi..

hysman said...

cite ni mcm best..
tp bile taw director dr negara seberang tambak..
terus tak berkenan..
hohooo

hans said...

haih
aku yg nak tgok awal2 tapi ko juga dapat tgok dlu
sob sob sob

P/S : Lu Langsi Lu Mati

P/S : Review Filem : Ngangkung Boleh Tahanlah & Kutipan Filem 2 Alam Berapa Juta?

HonEyBuNNy said...

banyak tu 4/5 bintg..he2....xtgk ag...kena tgk la...;-)

AISHA SAAD said...

phew macam best!
aku kena tunggu PTPTN masuk.
sekrang keringg!
plus mnjg nih takder geng nak ajak ke wayang. sobss!

NICK IRFAN said...

nnt nk tgk jgk la cte ni..

Cikbelog said...

tak tengok lagi. Tapi tengok promo cam bes ;)