Kawan-Kawan Si Kacak

klik sini

Thursday, December 9, 2010

Debaran Makin Terasa

Assalamualaikum...

Degup degap.. degup degap... degudegudegap..

Korang boleh rasa x apa yg aku rasa sekarang?
tulah rasa debaran yg semakin kencang..
jantung aku mcm nak terkeluar dari tempat dia..
walaupun aku xsabar nak tahu tapi sebenarnya aku nervous..
setiap kali cuti sem mesti rasa mcm ni..


Seperti pelajar2 uitm lain yg dah tahu...
hari ini hari khamis..
hari esok hari jumaat...
dan hari jumaat pula..
result keluar?
itu yg aku dapat tahu..
debaran makin terasa..
berapalah yg aku akan dapat..

harap2 konsisten result aku..
kalau dapat dean list lagi bersyukur amat rasanya..

Doakan aku ok!
semoga korg pun dpt result yg gempaq!

Assalamualaikum..

p/s: satu hari lagi..

17 comments:

Ayuni said...

good luck...

echah mashuri said...

harap ko dapat gempak2 k.nnti rojer2 la dpt bape.heheh

mie said...

debaran exam rupanya....
gud luck..

Fakhrur Razi berkata said...

aah lah lupa
uitm dpt result esok kan?
hohoho good luck weh
all the best
kita dh usaha yg terbaik kan? =D
btw kau uitm mana eh?

Lelaki Ini said...

uhuks!
aku dh tau result awal..
so..
debaran tak terasa!
ahaks!

FaizalSulaiman said...

semoga dapat keputusan yang baik ye, syah!

akubiomed said...

Sorry nak tanya sikit ambil course apa? Apa pun good luck.

Peminat Katie Holmes said...

tawakal!

HonEyBuNNy said...

sabar2...rilek...hehehhe

hans said...

amin
doakan aku sama

P/S : Syurga Coklat Dan Gara - Gara Semangat Coklat Buat Aku Merepek Sekejap...Hahaha!

nas said...

gud luck bro...hari nie da leh check result da...hu3
cuma aku xuat sufo..
so xleh check...tunggu sehari lagi..waa :(

tips menjadikan blog kelihatan lebih profesional dan cantik

Ivy Metaga said...

all the best, dont worry k..

NICK IRFAN said...

gudluck syah!

Tulip said...

semoga dpt kekalkan prestasi anda...n somoga lebih baik dri yg seblmnya,,

Tulip said...

semoga dpt kekalkan prestasi anda...n somoga lebih baik dri yg seblmnya,,

Qamarul said...

mesti tip top punyer...

mR.sYaH said...

thanks semua... mmg berharap dpt keputusan yg baik... hrp2 akn dpt.. amin..