Kawan-Kawan Si Kacak

klik sini

Thursday, November 25, 2010

Tak Dapat BESAR, KECIK pun jadilah

Assalamualaikum...

Sudah masuk dua minggu dah aku cuti sem..
Bulan januari nanti aku dah start masuk part 4..
kiranya ada setahun setengah lagi aku nak abiskan diploma ni..
sungguh xsabar rasanya nak abis belajar dan kerja dan kahwin..

Kali terakhir aku keluar rumah sabtu lepas..
tu pun sebab tgk filem Harry Porter...
kadang2 aku rasa aku ni dah jadi anak terlampau baiklah pula..
sampai xnak keluar rumah..
dah mcm anak dara nak tggu kena sunting pula..
tapi anak dara sekarang pun keluar rumah balik lewat malam pun dah biasa..

Aku tak keluar rumah sebab aku xada pengangkutan...
kalau dulu rumah aku dekat sgt dgn bandar..
jalan kaki dua minit dah masuk pusat beli belah..
lepas aku pindah beberapa bulan yg lepas mmg bndr jauh r..
nk jalan kaki mahu satu jam sampai bandar..

sem depan aku dah kena duduk rumah sewa..
jadi aku ingat nak bawa kereta...
kalau aku xdapat waja, persona, inspira.. haha.. semua kereta proton..
dapat kancil ke kelisa ke viva ke dah okaylah..
aku sebenarnya kurang sket nak naik motor..
sebab tu aku lebih suka naik kereta sambil dgr radio..
tak dapat yang besar pun yg kecik jadi r..

tapi aku ingat nnt nak tgk wayanglah plak..
cerita AKU TAK BODOH..
citer ni cambest jer aku tgk..
aku ni mmg support filem2 melayu ni..
tapi sorry r aku xdpt support 2 ALAM..
heheh...

Assalamualaikum..

19 comments:

hans said...

yups
aku harap wayang tempat aku ada tayang filem nih
sebab ada adibah noor dengan namron

P/S :Dasyat! Memang Dasyat! Kepada Lelaki! Awas Jika Anda Berjalan Keseorangan!

P/S : Kutipan Filem 2 Alam? Korang Tahu Ker Dah Berapa Juta? Meh Tengok Sini

eqbalzack said...

best ke?

Ain Atika Zailani said...

hahahha...tgu je lah orang sunting..apalaa...

Fakhrur Razi berkata said...

hohoho
lesen dh ada belum?
ak pun suka duduk rumah
sbb kalau keluar bkn kita je yg keluar
duit kita pun terikut sekali keluar

hahaha cmbest citer tu..
ak pun tringn nk tgk nnti

sarah wani said...

bez ker cter ni??
huhuhu....

nk tgk rapunzel...
tp cter ni pn cm menarik gak..
heeee....
dh tgk post...gtaw bez ke x...
lalalala~

HonEyBuNNy said...

ala......nak tgk jgk cerita neh....best2...hehehhe

M a W a D D a H said...

adah naik moto jer...xmampu nak beli kete..uhukkk...

nati bile dah tengok, citer la kat entry erk...hihi

'AQILAH said...

nnti buat review tau..nak tengok juga :)

Heidi Shafiq said...

ok la tu.. aku pun x reti sgt bwk motor.. sbb parenz aku xde belikan motor pun.. dorg x kasi.. pkai je la kete..

wahida said...

ko dah x sabar nak kawen? bawak bertenang, bro!!

NICK IRFAN said...

aku dh 4 bulan x jejak tanah... lalalal

FaizalSulaiman said...

kalau tag versi asal, best.tatau kita versi adapted ni camne.tgk syah!hehehe

intanurulfateha said...

nk inspira jgk!

hans said...

pergi tgok Ngangkung lah
hehehe

P/S : Aarif Rahman @ Aarif Lee :- Bruce Lee My Brother

soffea said...

wah.. bagus lah jadi anak yg baik mcm anak dara u.. dok kat umah diam2 ye. senang ati mak.. hehe.


nak tgk ngangkung. mcm best je~

.sweet-ants. said...

kancil pon ok..hehe
nti da keje leh beli kete besar

nas said...

tajuk agak kedengaran kontrobesi..upe2nyer pasal citer aku c bodoh..hehehe..nice gak filem nie

mie said...

eh!!
dah ditayangkan ke crita ni..

ainz said...

amik kancil pon ok..jimat...tak pun viva..amik yg jimat minyak je..kamu tu student,syah..