Kawan-Kawan Si Kacak

klik sini

Friday, November 19, 2010

ketagih!

Assalamualaikum..

Sedar xsedar dah seminggu cuti sem aku berlalu..
tinggal lg 7 minggu..
sepanjang cuti ni berlangsung aku jadi anak yg baik jer..
duduk kat rumah xpergi mana2 pun..

Nak keluar dgn member semuanya duk bercuti balik kampung sambut raya..
jadi kena tggu semua balik dulu r..
mesti dorang dpt byk duit raya..
leh aku pow dorang belanja aku tgk harry porter..

duduk kat rumah ni boleh menghadap tv je r..
nak online pun terpaksa guna komputer rumah..
sebab laptop baru anatr baiki.. xtaulah elok lg ke x..
tapi tv pun bkn ada rancangan menarik pun..
selain tgk sukan Asia aku layan drama korea kat channel 393..
mmg byk drama2 korea yg menarik.. aku kan addicted kat drama ni.. hahah..
bkn aku xlayan drama melayu..
cuma dah bleh tau jalan cerita dia..

ttg kekayaan org melayu.. orang korporat..
pastu hasad dengki nak jatuhkan hero..
xpun still dlm cerita kelompok org kaya..
klu miskin buat miskin sgt..
buatlah cerita ttg golongan sederhana ni..
barulah menarik.. heheh..

Assalamualaikum..

11 comments:

imanshah said...

jgn besarkan badan udah!!

Fakhrur Razi berkata said...

ak nk kena buat drama Melayu yg mcm drama korea dan jepun
hohoho

oh bestnyer ad astro :P

Heidi Shafiq said...

ntah.. kalau kaye tu kaye melampau.. pastu org kaye sibukkan diri ngn konflik cinta.. tak logik.. slalu org kaye bz keje.. mane de ms nk i lap u i lap u nih.. buduh..

wahida said...

bagus tu duk umah jer...amalkan selalu yer..sejuk perut mak ngandung...hehehe...

Lelaki Ini said...

siyesly..
cite jepun n korea sgt2 besh!

NICK IRFAN said...

drama korea mmg best! hebat dan kretif dorg ni...

HonEyBuNNy said...

betul2..lau cita melayu neh..jln cita sama jah....cita korea best2...

AdiE said...

wah2...anak yg bagus!
so, stay je la kat rumh lg 7 mgu tu ye..confirm jadi anak kesayangan..

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/11/next-project.html

nas said...

hehehe..jadi anak mak...xperla
same cm aku la....aku awal2 jer aku kuar..then xkuar2 da...kuar g tesco n semayang je :P

kEy said...

best pulak lagu ni ehh...haha!

ainz said...

Dok umah ngadap tv..ahaha..nnt dah balik u,kembali ngadap buku..so,gunakanlah kesempatan ini sebaik mungkin..heee.. ;p