Kawan-Kawan Si Kacak

klik sini

Thursday, November 25, 2010

Kemaruk

Assalamualaikum..

Syukur nasib baik laptop aku xmeletup semalam..
ni semua sebab keghairahan aku nak tgk drama sgt..
tapi sebenarnya laptop aku ni mmg dah lama dah..
amanat dari kakak aku lagi..
rasa2nya nanti bila nak sambung ijazah bru aku beli kot..
sebab laptop xboleh nak buat autocad.. jadi aku kena survey dlu..

beberapa minggu yg lalu..
kakak aku ada beli dvd drama korea..
PLAYFUL KISS @ MISCHIVENOUS KISS
aku bru abis tgk semalam citer ni.. ada 16 episod..
tu pun masa episod akhir tiba-tiba laptop aku keluar asap..
terus aku tutup laptop sambil belai2 dia jadi sejuk..

jadi aku rasa aku nak review sikit ttg cerita ni..
Jalan cerita dia oklah.. biasalah kisah cintakan..
heroin dia ni mula2 cerita nampak xcantik..
tp lama2 tgk heroin dia ni comellah..

bila tgk citer ni kdg2 aku geram jugak r dgn perempuan ni..
nampak sgt dia ni kemaruk..
padahal lelaki tu dah layan dia teruk dah..
klu aku baik dia terima hero kedua tu..
tapi dah jalan cerita dia macam tukan.. cinta itu buta...
lgpun hero tu genius dan jambu..
tapi mmg ada ke perempuan yg kemaruk sampai macam tu sekali?
hahah... beruntung betul lelaki tu..
dan cerita ni berakhir dgn happy ending...

dan aku pun sekarang dah kemaruk dgn drama korea ni..
tmbh2 ada channel 393..
semua drama dalam tu menarik..

Haritu masa blogwalking..
aku ada baca dalam blog beautifulnara..
ttg ada seorang laki ni complain kat tv3..
ttg penyiaran drama indon ni yg byk..
aku pun perasan..
drama indon akan ada waktu petang..
bukan tv3 jer..
haritu masa buka tv3 keluar citer Alisa..
buka astro ria keluar Cinta Kirana..
buka astro prima Keluar Safa dan marwah..
buka astro oasis pun keluar drama indon..
hahahaha.. punyalah byk drama indon..
tp nak buat mcm manakan.. pilihan dorang.. aku pun xlayan.. aku layan channel aku jer..
namapun kemaruk...

Assalamualaikum..

13 comments:

HonEyBuNNy said...

amoi2...kemaruk sungguh neh tgk cita korea...hehhe

Fakhrur Razi berkata said...

owh yg ni xtgk lgik
hohoho sehari boleh habis xsmua episode der?

nas said...

huhu2...dah kemaruk..
nak wat cmne kann..
hhehehee...
aku cuak la kalau kuar asap....
mcm pasnie laptop mst rase cm dah rosak...
nasib ko baik la :P

Shey Hemsem said...

aku baru tgk part one je :P hahaha ... kat ytube je , pastu cr part lain tak jumpe , hahaha

FaizalSulaiman said...

citer indon memang tak minat.korea takpe lagi:P

M a W a D D a H said...

ooo..layan citer korea erk...

dolu2 layan gak..seronok...

ha?? sampai meletup laptop tue...tu la..lame sangat...:p

ainz said...

Ahahaha...sampai berasap laptop!xle bla...memang betul2 balas dendam syah ni..time exam dok ngadap buku je..abis exam dok ngadap minah korea je..hehehe..

Lelaki Ini said...

wah
ak sgt2 cite korea
cite indon??
kim salam

hans said...

mak aih
sampai keluar asap
biar betul
hahaha

P/S :Dasyat! Memang Dasyat! Kepada Lelaki! Awas Jika Anda Berjalan Keseorangan!

P/S : Kutipan Filem 2 Alam? Korang Tahu Ker Dah Berapa Juta? Meh Tengok Sini

NICK IRFAN said...

huh! ngeri plak aku dgr laptop kluar asap...

wahida said...

giler ko sampai kluar asap...kalau akak, dah cuak dah tu...

imanshah said...

IPIN DAN UPIN sudah..hehe

thegadis | N said...

wah laynnn cte nie gak. (: