Kawan-Kawan Si Kacak

klik sini

Sunday, November 21, 2010

Harry Porter

Assalamualaikum..

Petang tadi aku telah pergi megamall..
asalnya nak pergi tgk PC fair..
tapi alang2 dah nampak panggung wayang..
aku dan 2 org kakak aku terus pergi serbu..

Aku ajaklah dorang tgk Harry porter..
tambah2 dorang nak belanja..
aku sebenarnya dah baca novel harry porter yg terakhir tu masa form 5..
tapi aku dah tak ingat..
apa yang aku ingat ending dia jer..
tapi cerita harry porter ni kalau baca novel xterasa sangat keterujaannya..
tu yang aku nak tengok versi filem plak..

selama dua jam lbih dalam tu..
aku rasa cerita dibikin dengan baik..
tmbh2 hermione makin cantik..
filem kali ni byk ditambah rencahnya..
terutamanya dorang dah bercintan cintun..
dalam filem ni kisah cinta ron-hermione yg lebih..
harry xde pun..

tapi aku mmg suka dengan siri harry porter.. sebab cerita dia menarik..
maaflah klu aku compare dengan twilight yg aku rasa cerita dia agak slow..
sebab tu aku suka harry porter dari twilight..
tak sabar plak aku nak tunggu sambungan part 2 plak..

filem harry porter kali ni..
xdepun adegan diaorang kat sekolag dorang..
dan ending dia dobby mati.. sian dobby..
dan voldemort dapat kayu sakti dari dumbledore..

habis tgk wayang..
sempat jalan2 kejap kat PC fair...
pastu terus ambik laptop aku yg dah siap..
hahah.. aku dah boleh update blog guna laptop sendiri..

Assalamualaikum..

13 comments:

imanshah said...

wah belum sempat lah nak g tengok..teruja ni

FaizalSulaiman said...

waaa dia da tgk.,hehehe

faizal nak pi tgk harini:)

Lelaki Ini said...

wah
besh2!
nak tgk!!!

sarah wani said...

cter niyh mmg de bez!
=)

hans said...

xsabar aku nak tgok

P/S : Video Dr. Rozmey Hampa Dengan Kutipan Filem 2 Alam Sangat Lucu Dan Kreatif

Nur Azila Ismail said...

a.ah la . sedih time dobby mati

jejaka anggun said...

ingat nak tgk mlm nih... tu pun kalo free...

HonEyBuNNy said...

alhamdulillah..lptp dh ok ek?;-)

AdiE said...

best x??
next week nak tgk la..
bape bintang?

~ DanieL AdiE ~

wahida said...

sorry, saya x minat harry porter...x tau nape...

NICK IRFAN said...

nnt buat la review filem ni... sbb aku langsung x tgk lagi hehe

Mohammad sabri said...

sedih tiem hermionie kene dera ngan bellatrix n time dooby mati....pengorbanan dobby mmg touching ckit..

ainz said...

ain sangat minat harry potter..kebanyakan siri harry potter ni ain layan kat cinema..tak sabar tggu death hollows part 2!ain rase ending dia harry potter mati..tak pasti,la..tak ingat..

ps: siape twilight kalo nak dibandingkan dengan harry potter??wahahaha...jgn mrh peminat twilight.. ;p