Kawan-Kawan Si Kacak

klik sini

Friday, August 27, 2010

Best dan Cantik!

Assalamualaikum..

Akhirnya dapat juga handphone aku balik..
tapi camera plak buat hal..
macam mana aku nak ambil gmbr aku yg kacak ni nnt..
dlm bulan puasa ni duit meluncur laju jer..
xpe mgkn ada hikmah disebaliknya..
mana tahu ada blogger nak bg aku duit raya..

baru tadi aku sampai kat rumah..
rumah baru plak tu..
first time nak bermalam kat rumah ni..
rasa rindu plak kt rumah lama..
tapi rumah ni lg selesa.. syukur!
abis je test soil td..
terus aku balik umah tumpang member..
walaupun ada kekecewaan yg terselit dlm test..
biarlah perkara yg berlaku tu berlalu..

tadi semasa berbuka..
satu bilik buka sama2..
ramilah sebab dulu berempat sekarang berenam..
campur dgn kwn2 yg lain..
yg bestnyer roomate belanja ayam golek seekor..
kalau kat bandar jengka tu..
mmg ayam golek dia terbaiklah..
mmg kecur air liur..
satu ekor rm20...
hilang penat study sekejap..

lepas ni kali pertama aku nk bersahur bersama keluarga..
utk ramadhan kali ni..
walaupun cuma berempat..
feeling lain sikitkan..
rumahku syurgaku(ada kena mengena ker?)

sebelum aku mengakhiri penulisan aku ni..
aku nk tulis sesuatu utk difikirkan..
cantik itu universal..
cantik pada paras rupa dan sifatnya..
tapi cantik bg seseorng adalah..
org yg paling disayanginya adalah org yg plg cantik diamatanya walaupun hodoh dimata org lain..
jd hargailah seseorg itu kerana kecantikkan mereka..

Assalamualaikum..

p/s: korg fahamkan apa yg aku sampaikan kan.. kan..

10 comments:

hans said...

yups
faham sokmo

P/S : Dah 3 Kali Dah Macam Nih! Kalau Kali Ke-4 Macam Mana?

FaizalSulaiman said...

cantik itu subjektif. bergantung pada penilainya:)

Mr.Homosapiensz said...

nnti rajin2 la bodek duit raya.....

echah mashuri said...

hahha...aku pelik r..same skali lagi!ko tau smlmakk umah sewa ni blnje aym golek...seyes xtipu..

asyk same j..xbest r!hahah

NICK IRFAN said...

fuyo!! aku xleh tahan baca kwn ko belanja ayam pegh! terliur aku... eh! ko pindah sbb ape?

HonEyBuNNy said...

"cantik itu universal..
cantik pada paras rupa dan sifatnya..
tapi cantik bg seseorng adalah..
org yg paling disayanginya adalah org yg plg cantik diamatanya walaupun hodoh dimata org lain..
jd hargailah seseorg itu kerana kecantikkan mereka.."

Ila suka sgt kata2 neh...leh ila copy x??nak letk lam fb n nk yuju dkt seseorg....ila setuju sgt2....coz ila sedar ila hodoh..uhuhu...TQ...ila dah amik n copy tau neh...jgn marah...hehhehe

intanurulfateha said...

tp kalau yg x cantek mcm i neh mcmane? ;p

HonEyBuNNy said...

eh..ila dah komen lom eh??rasa dah komen td..uhuh

nas said...

stuju ngan ko..
kecantikan tue bukannyer daripda fizikal tetapi hati yang baik itulah kecantikan abadi :)

NICK IRFAN said...

ape2pun pilihlah yg paling cantik... mcm entry aku plak? hehe