Kawan-Kawan Si Kacak

klik sini

Sunday, August 22, 2010

Aku Terpengaruh!

Assalamualaikum..

Aku tahu nak ckp apa ttg cuti minggu kali ni..
lain dari lain?
mungkin!

semalam lepas abis terawih..
aku mmg bosan giler..
nak study malas sbb dah 2 hari berturut2 study utk test..
nak tgk citer korea..
member pinjam external hard disk..
terpaksalah aku meremba mencari movie tuk ditonton..
akhirnya aku dpt tgk citer korea..
filem 'A Millionare First Love'..
boleh thn..

pastu aku bajek lepas abis tgk nk tido dulu..
pastu bgn semula tuk sahur..
tapi kawan aku ajak main game 'MotoGP'
asal xnk tapi stu bilik aku main..
jadi xnklah menghampakan dorang..
aku ni bknnya kaki game..
masa kecik2 dulu je aku main game ni..
bila dah besar sudah tdk aktif lg..
game terakhir aku main adalah 'Plant VS Zombie'

Bila sekali dah maain..
aku jd nak main lagi..
nak lg dan lagi dan lagi..
sampai waktu bersahur.. dan terus bersahur..
dan kami xtidur pun...
tidur lepas solat subuh..
bgn matahari dah pun terpacak..
agak2 kurang x pahala puasa aku??

petang tu kitaorg main lagi..
kalau semalam asyik aku je yg last..
tp petg tadi aku second last..
ada peningkatankan..
hahah... aku dah terpengaruh!

asyik main tadi..
tiba2 hujan turun..
terus ramai berlari angkat baju..
macam acara marathon pulak..
penat betul dari tingkat 3 berlari ke tingkat bawah..
semata2 nak angkat kain kat jemuran..
naseb baik aku xlast.. hahah..

abis main pergi ke bandar jengka..
nak tukar selera beli mknn kt bazar jengka plak..
asyik kt bazar uitm bosan gak..
tapi aku dh kurg tertarik tgk mknn sekarang..
klu dulu excited tgk tu.. nak tu..
tgk ni.. nak ni..
tp skang nafsu tu dah berkurang..
bagus ker???

Jadi malam ni perlu aku main game ker??
atau pun aku perlu siapkan first draft aku tuk bel 311..

Assalamualaikum..

p/s: sdg berfikir perlu ke balik pd minggu ni?? kan jumaat ni cuti..

7 comments:

nas said...

syah..
aku nie da 3 bulan lebih tak main ape2 jenis games...
taw x..
sejak aku blogging la nih..ehehhe

senandung semalam said...

men game kdng2 ok la...
jgn la smpai xtdo syah oi...
jom sme2 kte wat first draft...
hahahhahha..aku pun kne wat...
ko ok lg lari dr tngkat 3...
aku tgkat 4...
ahhaahhaha...

ezzu said...

dua2 ko x buat syah....
main game pun x n draft utk bel311 pun ko x buat....hehehehe...
ko bkn terpengaruh...
ko je yg mau cuba...hehehehe....

echah mashuri said...

aku xmain pom game..heeee...syah!ak pom ngah buat drft utk bel ni...heee

FaizalSulaiman said...

game last main..counter strike.hahahaha

berzaman dah tinggalkan games ni:P

jejaka anggun said...

wah... lepas nih dah kurus la eh....

HairiAks said...

Ala.. main game lah best... lain x best..tgok movie bosan.. bosann....