Kawan-Kawan Si Kacak

klik sini

Friday, July 2, 2010

Hampa! Mood Run

Assalamualaikum..

Pernahkah kau merasa hatiku hampa..
pernahkah kau merasa hatiku kosong..

lagu sedih betul walaupun rancak..
niat tdi bila nampak mesim atm..
nak usha juga balance dlm bank tuh..
akhirnya kehampaan sendiri..
xmasuk lagi rupanya..

esok aku terpaksa meninggalkan rumah tercinta..
demi berjuang mendapatkan segolong diploma..
baru sem 3...
rasa lmbt r plak..

akukan time situasi2 macam nilah selalu jer rasa xbest..
Mood aku selalu lari..
masa sekolah dulu aku plg xsuka ari ahad..
sebab esoknya sekolah..
tapi bila dah start blaja bru ok..

patutnya skang aku berkemas2..
tapi malasnya..
padahal bleh balik ari ahad..
tapi sebab masalah kolej yg xselesai tulah..
aku kena pergi awal..
kang xpasal2 aku kena meraba cari rumah sewa..

naseb aku dh beli maxis broadband..
leh online dimana2..
suka sgt..
sekali lembab terkedek-kedek..
hmmm.. Hampa!

nanti sampai kt U aku nanti..
personaliti aku berubah dah..
xsama macam kat rumah..
aku ada split personaliti..
bestkan jadi aku..
berubah ikut tempat..
ubah sikap bkn perangai..
tapi x hipokrit..

Assalamualaikum..

p/s: esok daa..

10 comments:

NICK IRFAN said...

eh! mcm2 masalah ko sian plak aku dgr... ape2pun smoga smuanya selesai... amin..

nas said...

duit ptptn ker xmasok ag..
lek ar...
ak nie jpa tunggu 1 bln bru dapat....tupun 1 bln slps sem baru stat...
ak dapat kolej..:)

HonEyBuNNy said...

salam..ya ..kadang2 kita kena la berubah ikot situasi dan tmpt....jnji itu dri kita....;-)

reen_sofee said...

bye bye syah!

mR.sYaH said...

nick irfan: tu yg rasa hampa tuh.. hahah..

mR.sYaH said...

nas; best r ko nas.. aku ni juga yg huru hara.. hahah..

mR.sYaH said...

reen: bye2 kt rumah je reen.. hahah..

mR.sYaH said...

honey: wasalam.. betul tu ila.. sy setuju!

LORD ZARA 札拉 said...

Tak mau hampa2~
nanti bertukar jadi HAMPAgas susah~
he he he~

mR.sYaH said...

lord zara: hahahah.. xnk jd hampagas..