Kawan-Kawan Si Kacak

klik sini

Thursday, July 1, 2010

GELI?? Jangan Tengok!

Assalamualaikum..

Setiap kali bila aku xonline..
selalu idea dtg mencurah2 nak tulis itu ini..
tapi bila dah kat depan..
terus jadi blur..

Namun aku cuba cungkih kembali otak yg blur ni..
Ramai org cakap bila kita minum air yg ada semut..
mudah cepat lupa..
dan aku percaya..
nampak sekor semut dalam air terus aku buang..
tapi aku tgk kawan aku relax jer..
buang semut pastu minum..
mgkn lebih enak kot..

Tapi ada faktor lain kenapa selalu lupa..
aku tahu benda ni beberapa tahun yg lalu..
masa tu aku pergi easy math..
dua kali aku pergi easy math..
tp add math xpower2 jugak..
bukan salah cikgu tu yg mengajar..
tapi aku yg lembab sgt kot..
hahah.. lari citer plak..

Ok.. citer bermula..
cikgu yg ajar easy math tu cakap..
ramai org faham masa dia ajar pastu lupa balik..
mmg aku akui cara dia senang..
tapi lepas abis jer easy math aku terus lupa..
membazir betul aku..
dia bagitahu kenapa org selalu lupa..

BILA BUANG AIR BESAR ATAU AIR KECIL JANGAN PANDANG NAJIS KAMU TU.. SEBAB TU AKAN MEMBUAT KAMU LUPA.. JADI JANGAN TENGOK!!!

kedengaran suara yg meluahkan kegelian mereka.. aku pun turut terasa geli mendengar suara2 yg kegelian itu..

So, kalau xnak lupa.. selalulah pandang depan.. jangan pandang bawah semasa membuang..
cara ni pun ok kan..

Assalamualaikum...

p/s: jgn anggap entri ni kotor yerk.. sekadar memberitahu..

25 comments:

heart~ said...

cikgu nana pn ade pesan cmtu time skolah dulu...hehehe

gabanMorka said...

itu fadzilah kamsah pon pesan gini

mR.sYaH said...

heart: ikut xcakap dia.. selalu lupa?? hhaha..

Wan said...

lebihkan menghirup gas amonia.. hahahaha :)

era_zierah said...

pas ni bile ramai yg baca entry kamoo ni, cnfom dorg akan ikut nsihat kamoo.. ;)

intanurulfateha said...

eii geli! ;p
k, x tgk pasneh
ehehhehhe!

'AQILAH said...

hehe yeah...betulla...

Fakhrur Razi said...

hahaha mke sense
btol2 ak pun pnh dgr tuh jgak
easy pnh pi skali jer..
agk berguna gk larh
tapi ak rse yg ak igt cme nk completing square jer =.="

Farid MOFASAD said...

idea datang tulis kat hanset dulu bro!

Shey Hemsem said...

oh no ! HAHA

Seri said...

kalau nak tajamkan ingatan macam mana pula?

HonEyBuNNy said...

baik2...yg ne mmg egt dah......sapa ath pesan kt ila..ustaz kot..ehhe

reen_sofee said...

betol laa tuh weh!
aku pon penah bace gak!
huhuh

mR.sYaH said...

gabanmorka: yeke?? leh r jd protege pasni..

mR.sYaH said...

wan: xlama lahtu.. hahah..

mR.sYaH said...

era_zierah: bkn slalu bg nasehat.. hahah.,

mR.sYaH said...

intan: bgs3.. hahah..

mR.sYaH said...

aqilah: ramai sokong neh.. hahah..

mR.sYaH said...

Razi: completing square pn dah lupa dah.. hahah..

mR.sYaH said...

mofasad: ye tak ye jugak.. thanks bro!

mR.sYaH said...

sHEY: HAHAH..

mR.sYaH said...

Seri: yg tu xtau lak.. hehe..

mR.sYaH said...

honey: ramailah yg dah tahu yerk.. hehe..

mR.sYaH said...

reen: bagus.. jgn wat yerk.. heheh..

jejaka anggun said...

tgk najis ah best.... sexy!!