Kawan-Kawan Si Kacak

klik sini

Monday, July 19, 2010

Penat

Assalamualaikum..

Lama sudah aku tidak melontarkan luahan rasa..
tempat yg menjadi kesayangan aku ini pun lama tidak dijengah..
mungkin masa tidak mengizinkan..
jadual kelas yg sentiasa penuh dari pgi smpi ptg..
kerja yg semakin byk dan ssh..
serta terpaksa merebut kupon utk merebut tempat dikolej..
kadang2 aku dh rasa malas nk berebut kupon tu..
penat mungkin ataupun bosan..
bukan semua programnya memberi manfaat..
tapi ada yg mengarut2..
kadang2 sampai memaksa..

lupakan cerita yg menyesakkan..
aku ingin ceritakan sedikit cerita gembira..
sabtu lepas..
aku ke Kuala Lumpur..
buat pertama kali aku dpt berjalan bebas dinegeri itu..
kali pertama aku menaiki monorel..
menjejak kaki ke times square..
menaiki KTM..
pergi ke mid valley dan low yat..
utk kali yg pertama..
seharian aku dan kawan2 berjalan..
mmg agak penat..
tapi aku rasa gembira..
duit xyah cerita abis byk mana..
makan kt Kl bukan mcm dekat tempat aku..
tapi apa2 pun..
dapat jugaklah aku kesana..

Assalamualaikum..

p/s: xde perasaan utk bercerita ttg program yg dijalankan di kampus aku..

13 comments:

echah mashuri said...

la,,,cite la..nape xder perasaan

reen_sofee said...

asal ko neh!
syahdu jaa weh!
:(

HonEyBuNNy said...

ooooo..datang kl xgtau ila eh...hehehhe

jejaka anggun said...

tahniah dapat berjalan2 di KL. bukan senang nak dpt peluang camtuh. ;p

nas said...

huhu..ak pown penat nie...baru jerk men tenis....huhu....
mmg kat kl tue kalo nak g sane walaupon 1st tyme atau da berkali2 mmg ppenat..ehehe

suara-sepi said...

wah...jalan sakan

sesekali turun kl memang seronok tapi kalau hari2 sesak,binggit,bising.....

hanya pendapat..

terima kasih singgah di blog saya

syaf said...

baik,..nanti aku bawak kaw jalan2 kat kl

NICK IRFAN said...

la.. nape ni syah? sdih jer??? hppy2 la sikit...

fndrocka said...

ni tulis entri macam malas2 je

hans said...

hahaha
aku skrg hari2 keluar
gila tul
nasib duit xkuar banyak sangat

p/s : Review Film : Inception Memang Terbaik! Aku Sangat Teruju! Kreatif!

NICK IRFAN said...

wah! bestnyer ko jalan2 kt KL ke? aku last pegi sana masa 2009 je skrg x pnh pegi dh..

Linglung said...

congrats dpt berlibur di KL :)

HonEyBuNNy said...

jalan2...lama xhupdate..hehe