Kawan-Kawan Si Kacak

klik sini

Tuesday, June 29, 2010

Teruk Sangat Ke Blog Aku Ni??!

Assalamualaikum..

Bila ada masa terluang..
aku selalu habiskan masa buka blog..
pergi dari satu blog ke satu blog..
tak kiralah masa tu aku gembira ke susah hati ke..

Tapi bila aku usha blog aku sendiri..
aku rasa teruk sangat ke blog aku ni..
Dulu aku tengok follower aku ada 138..
sekarang dah jadi 136..
2 org lari dari jadi follower..
aku xkisah sebenarnya follower aku ni ramai ke tidak..
cuma terfikir sendiri..
kenapa 2 org ni lari dari jadi follower..
adakah sebab makin lama blog aku makin teruk..
dan membosankan diaorg utk membaca blog picisan ini..

klu korg rasa blog ini teruk dan xbagus..
korg boleh bagitahu aku..
aku akan cuba baiki apa yg patutkan.. mgkn korg xsuka entri2 aku..
xpn layout2 aku..
xpn apa2 yg ada dlm blog aku ni korg xsuka..
cakap jer..
mgkn aku akan cuba baiki..
aku bkn nak menagih simpati..
aku cuma ingin mengetahui..

Lagi satu..
aku tgk ramai gak yg singgah blog aku ni..
berdasarkan feedjit yg aku pasang..
walaupun xsampai 50 org sehari..
aku dah rasa lega..
tpi xsalah kalau korg drop komenkan..
skurg2nya aku rasa seronok baca komen korang..

Oklah aku saja arini rasa nak tinggalkan satu lirik lagu..
lagu baru radja ni best bagi aku..

jangan pernah kau katakan woo woo
bahwa cintaku terlarang woo woo
karna tak ada yang tahu
arti cinta sesungguhnya

cinta datang dari tuhan woo woo
yang tak mungkin ku hindarkan woo woo
karna aku manusia
yang pastinya butuh cinta

reff:
kepadamu aku terus terang
bahwa aku memang masih sayang
demi kamu aku relakan perpisahan

hanya aku yang aku sayang
bersamamu jiwaku melayang
demi kamu aku relakan perpisahan

cinta datang dari tuhan woo woo
yang tak mungkin ku hindarkan woo woo
karna aku manusia
yang pastinya butuh cinta

repeat reff

cinta datang dari tuhan woo woo
yang tak mungkin ku hindarkan woo woo
karna aku manusia
yang pastinya butuh cinta

repeat reff

ooo perpisahan

cinta datang dari tuhan

Assalamualaikum..

p/s: (^_^) hahahahah..

24 comments:

Ariey said...

salam bro..aku ternmpk blog bro di facebook td terus masuk sini..ni baru frst time masuk.

bro tanya blog bro teruk ke x..ni jwpn ikhlas dari aku hrp bro boleh improve utk visitor di blog bro.

aku rasa blog bro punya layout x brp cantik..mungkin patut tukar yg lain yg sedap mata memandang.

kalau nak letak widget xpe tp kalau boleh susunan dia biar tersusun baru kemas sikit nmpk.

widget2 mcm daun dkt blkg tu pada pendapat aku xphy letakla sbb xde guna kot buat berat blog je..letak benda yg berguna je..

ok..aku harap bro x kecil hati cuba improve blog bro bg lg cantik..

Yiedpozi said...

xpayah lah letak widget byk2 cam daun tu... nanti berat blog. orang nak masuk blog kita pun susah.

Baca sini: Mengapa Blog Jadi Berat?

ardinihumaira said...

sebenarnya kan.. follower ni memang cemtu.. blog dni sendiri pun kadang2 naik kadang2 turun follower tu. dni kira-kira.. dah 20 orang tahun ni yang follow then unfollow.. mungkin gara2 dia cara follow me back tapi dni tak follow dia balik then dia unfollow blog dni.


bab teruk tak teruk tu tak jadi hal sebenarnya. cuma kalau kita boleh perbaiki, elok kita perbaiki. sebab majoriti pembaca suka blog yang simpletak ada banyak widget ^__^

bARdbOO said...

hai..sy first time smp sini..so xboleh la nak komen tntg blog u..tp just keep on blogging k...


jum baca entry terbaru bARdbOO:

Persiapan Perkahwinan A-Z (Part 1)

echah mashuri said...

salam...bg ak xder teruk pun...
suke sgt singgah cni...
lau psl layout tu rase ok da...
sesuai gn laki kan...xkn nk wt girly plak...

tp psl followr 2 org tu lari mybe ko ade tlepas pndg kot,,
mreka2 da bg link ke..komen ke..tp ko x ter follow mrka jgk,..

mybe je tu...
mgkn diaorg rase cuak ke..
as a exmple mcm ak neh...
follow blog dlm 50 lbh..
tp yg follow balik 12 jer..
tp ak xpenah la remove mereka..
sbb diaorg brhak nk suke or xblog kite..

yg pnting blog untuk kpuasn hati msg2...huhhu

skdr pndpt..huhhuh,,:)

¶A.K.I¶ said...

ak baru datang ni...
nak komen...
rcenye...
pdt kan n3 dgn isi2 cerita yg bes kot...
mcm facts ke..
stori2 joke ke...
kn2....
pape pon ak ttp bloger picisan mcm ko...
ak pon xbes...

reen_sofee said...

blog aku pon tak best weh~
lek sudah.
follower ramai bukan bermakna blog tuh bagus kan? hahaha

Yiedpozi said...

skang dah cantik. kemas lak tu... xde widget yang x sepatutnya... NICE BLOG, I LIKE IT...

nas said...

blog aku pon xbest hapa shah..
eh2..
ko da tukar layout??
ehehehe..
nice layout..
rajin2 blogwalking..n drop comment..
kalo slalu datang ke blog saya n komen..
pasti saye komen balik..
jgn riso...:)

senandung semalam said...

ok je blog ko..
;)

senandung semalam said...

ok je blog ko..
;)

BUNGA said...

salam..
blogwalking and jumpa blog ni.
rasanya blog ni ok jer.. cuma 'meriah' sgt.. banyak kaler, hijau, ungu, biru, kuning..

ok.. jgn marah.. just bg pendapat .. sbb sndiri punya blog pun x terjaga.. hehe.
peaceee!!! :)

Lelaki Ini said...

uiks!
rilex2!
besala tue!

mR.sYaH said...

Ariey : terima kasih atas teguran tu.. sy dah ubah dah apa yg patut.. :)

mR.sYaH said...

yiedpozi: terima kasih yerk.. blog pun dah ringan.. :)

mR.sYaH said...

ardinihumaira: terima kasih.. saya rasa betul cakap kamu tu.. sy dah kurgkan widget.. ;)

mR.sYaH said...

bardboo: terima kasih.. komen pun dah okey.. singgahlah lagi..

mR.sYaH said...

echah: wasalam.. thanks.. betul cakap kamu tu...yg penting org puaskan dan kita pun puas..

mR.sYaH said...

aki: thanks.. saya aku cuba informasi yg menarik..

mR.sYaH said...

reen: thanks.. betul tu kata2 kamu.. blog kamu bagi aku best.. suka baca kata2 kamu..

mR.sYaH said...

nas: thanks.. bestlah nas tulah aku slalu drop komen.. :)

mR.sYaH said...

SS: thanks senandung semalam.. :)

mR.sYaH said...

BUNGA: wasalam.. meriah ker?? hehhe.. thanks komen yer dan bg pendapat..

mR.sYaH said...

lelaki ini: walaupun kamu sibuk, sempat lg komen kat sini.. mgkn lumrah dalam berblogger.. xpe aku terima jer.. relax suda.. hehe..