Kawan-Kawan Si Kacak

klik sini

Friday, June 4, 2010

Sekurang2nya sepotong ayat

Assalamualaikum..

Sejak dua menjak ni streamyx dah buat hal..
sakit hati betul.. waktu pagi sampai ptg kdg2 xbleh access..
malam r terpaksa boleh online dgn amannya..
dahtu bila xboleh online..
nak tgklah tv.. jrg betul tgk tv skang..
tapi bila dah dtg angin dgn hujan terus xleh tgk..
astro nipun satu problem gak..
kena buat aduan ni..
byr dah mahal tapi xpuas..
rancangan pulak byk dikitar semula..
asyik2 citer 2..

tadi sempat singgah blog frodo..
tertarik dgn satu ayat sekurang-kurangnya tulislah sepotong ayat..
rasanya macam tulah bunyinya..
ayat ni pon dari blog lain..
xtaulah blog saper..

tulah terdetik nak update..
sebab kepala asyik sakit sgt sebab tdo lewat sokmo..
tu yg xde sgt idea nih..
dan hrp2 hari dapat tgk LAGENDA BUDAK SETAN..

Assalamualaikum..

5 comments:

El-Zaffril said...

Bile la agaknye nak tengok lagenda budak setan

HonEyBuNNy said...

sepotong ayat.ehheh..sama la..kekadabg berukband ila ne suka wat hal kalau di rumah...ahhah

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.rmai sgt nk tgk lagenda bdak setan
.best sgt ke?
.nk tgk jgk lah! ;)

reen_sofee said...

aku guna wireless uitm jek weh!
laju gak!
hehehe
weh!
aku dah tgk cite LBS tuh!
heheheheheh
sile jealous!
hahahah

mR.sYaH said...

honey: tulah nak update and jln tgk blog pun payah..

elzaffril: tgklah.. best citer tu..

intan: tgklah kak.. best!

reen: yeke.. wireless uitm aku xsmpi kat bilik aku pun.. tu xbest.. aku pn dh tgk..