Kawan-Kawan Si Kacak

klik sini

Tuesday, June 8, 2010

Saya Budak Baru belajar.. Tolong Saya.. Please!!

Assalamualaikum..

Sekarang aku rasa happy..
sebab ramai yang datang lepak blog aku..
xmacam dulu2..
nak dapat satu komen pun payah..
aku suka orang komen blog aku..
sebab dapat buat aku terangsang..
hahahah.. ayat tak boleh blah..
aku pun suka mengomen kat blog orang..

so, aku dah join nuffnang ni dari bulan 2 dah..
ini bermakna dah 4 bulan aku join pengiklan yg famous utk blogger ni..
so kutipan aku dah dapat rm0.79..
banyakkan... hahah...
aku cuma nak tanya korang yg dah tau ttg nuffnang lebih dari aku..
antara 4 ni yg mana kita patut pilih??
1. minimize ads
2. show charity ads
3. show default ads
4. show global cpc ads

aku mintak tolog sgt2..
jasa kamu semua aku akan ingat..
Please!!!

Assalamualaikum..

10 comments:

@yuE said...

dekat setahun dah aku blogging..tapi aku still tak paham dgn nuff...hehe aku letak buat syarat je...=p

mR.sYaH said...

yeke... samelah kita yerk.. :)

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
utk bina inc0me menerusi nuffnang, sila pilih 'show global cpc ads' yer..baru iklan selalu kuar..tu pun da masa2 dia jg laa =)

mR.sYaH said...

ooo.. patutlah xde iklan sebab aku guna minimize.. terima kasih atas perkongsian..

El-Zaffril said...

Global Cpc... tak ape syah... aku punye amek masa setahun gak nak claim RM70++... tu pun tahun lepas bulan 8... ni baru je claim lagi sekali... huhuhuhu... RM110++...

mR.sYaH said...

elzaffril: wah! tahniah dah dapat.. terima kasih.. heheh..

reen_sofee said...

sorry tak dapat nak bg opinion aku sebab aku pon tak dek menatang nuffnang tuh!
hehehe

reen_sofee said...

sorry tak dapat nak bg opinion aku sebab aku pon tak dek menatang nuffnang tuh!
hehehe

reen_sofee said...

sorry bro!
tak dpat kongsi opinion sebab aku pon tak dek menatang nuffnang tuh!
hehehe

mR.sYaH said...

xper.. thankslah sudi gak singgah blog aku ni...