Kawan-Kawan Si Kacak

klik sini

Wednesday, June 30, 2010

Indahnya CINTA!

Assalamualaikum..

Seperti kebiasaan hari-hariku..
Mata ni xpernah nak tidur awal..
Mgkn sebab terbiasa sejak belajar dekat U..
Selalu sgt tidur lambat..
klu study xpelah juga tapi duk lepak2 sambil sembang2 malam..
xlama lagi aktiviti akan berjalan semulalah..

Aku pun nk ucapkan terima kasih..
pada pengomen2 yg komen entri sebelum ni..
aku rasa sgt gembira dgn sahabat2 alam maya ni..
terima kasih atas kritikan dan teguran yg berguna itu..
terima kasih sekali lagi..

Patutnya awal lagi mula start update blog ni..
tapi ahli keluarga sekarang ni asyik membebel jer..
bila aku start menghadap laptop..
jadi aku malas dah nk dgr bebelan mereka aku pun stop..

Jadi waktu yg terluang tu..
aku membaca sebuah novel yg aku baru beli semlam..
sekarang dah muka surat 368..
lagi beratus muka surat habislah..
nanti dah habis baca aku akan review buku tu untuk korang..
xrugi baca buku tu..

Sebab asyik baca buku tu..
xsedar dah pukul 1.30 pagi..
Terasa begitu indahnya erti perasaan cinta..
Cinta itu UNIVERSAL..

Alangkah indahnya hidup..
jika seindah cerita didalam sebuah novel..
walaupun novel itu cuma imaginasi sang penulis..
namun ia sudah cukup menyentap rasa hati..

Oklah.. esok kena bangun awal..
masih ada tugas yg masih belum selesai..

Assalamualaikum..

p/s : malam2 mood jiwang selalu datang..

5 comments:

kahak cair said...

nice.. cun2!!1 hahaha

mR.sYaH said...

kahak cair: thanks..

NICK IRFAN said...

eh! syah nnt cte la kitorang buku ape ko baca tu? hehehe

AkuAyie said...

mlm2 mmg semua org jd jiwang. haha

reen_sofee said...

cite ape weh???