Kawan-Kawan Si Kacak

klik sini

Saturday, June 26, 2010

Aku suka Blue

Assalamualaikum..

Aku rasa buka aku sorang je yg minat blue..
mesti ramaikan peminat blue..
bagi aku bila tgk blue dapat menenangkan jiwa yang gundah..
tenang dan rasa segar dan fresh..

Dari kecik lagi aku suka blue..
kalau apa-apa mesti aku beli yg blue dulu..
bagi aku yg lain xmenarik..
memsti sebab sukakan..

sejak kecik lagi aku suka warna biru nih..
tapi xde kaitan dgn politik..
sebab aku pun suka green..
hijau nipun memberi ketenangan..
masa kecik kebanyakakn baju aku warna blue lah..

setiap org ada warna kesukaan masing2..
warna pink, orange dan hitam pun ada..

tengok ni aku pakai baju blue org lain semua white..

entri kali ni tu je aku nak bagitahu..

warna kegemaran aku = Blue

Assalamualaikum..

18 comments:

senandung semalam said...

warna kegemaran aku merah...
heheeee

mR.sYaH said...

SS: merah itu membara.. hehe..

HonEyBuNNy said...

ngeh3...pemint blue neh....ila mint pink..hehhe

nas said...

aku pon minat blue..bukan citer blue k..ehehe..tp yg top of coz black..gengster!! ehehehe

mR.sYaH said...

honey: perempuan ramai minat pink.. hehhe..

mR.sYaH said...

nas: hitam itu menawan.. hahaha.. aku pun xminat citer blue..

Anonymous said...

memang la ko pakai baju biru sebab ko librarian, adoiiii

shey said...

pink , hitam , brown , ngaaa~ tamak (:

'AQILAH said...

lelaki kebanyakkan minat biru...:)

fingerscrossed said...

Gelombang Biru~~

NICK IRFAN said...

ingatkan blue ape td? hahahhaha ape2pun aku ske hitam! hehehe

mR.sYaH said...

anonymous: sebab aku ske blu r aku jd librian..

mR.sYaH said...

shey: byknyer xpe xde org marah pun..

mR.sYaH said...

'aqilah: oh.. kawan saya pun ramai minat blue..

mR.sYaH said...

fingger crossed: celcom blue.. hahah..

mR.sYaH said...

nickirfan: aku ske gak itam.. hitam itu menawan.. heheh..

jejaka anggun said...

slalu la tgk filem biru nih?

mR.sYaH said...

JA: mana ada pakcik..