Kawan-Kawan Si Kacak

klik sini

Monday, May 17, 2010

Who Will Win the World Cup?

Assalamualaikum..

nampaknya piala dunia kembali lagi..
terpaksalah aku berebut remote 3 penjuru..
abg, kakak aku dan my mom..
abah, abg aku comform bersatu...
aku xkisah mana2 pun..
tp taulah perempuan nikan..

sebelum terlupa ini merupakan.. PROJECT ALPHA INSTANT CASH BLOGGING
ditaja oleh ADIDAS..

aku meramalkan kemenangan di tgn England..


kenapa??
sebab aku ni mmg suka dgn negara itu..
impian aku pun nak pergi sana..
xdelah sbbnyer dorg mempunyai byk pemain handalan..
yang kini byk dah meningkat naik..
aku ske skali Wayne Rooney..
corak permainan dia menarik skali..
sebab tulah semua ahli bilik aku sokong manchester united..
siap bergaduh lg masa menonton tv kat universiti..
terutama fans manchester united dgn chelsea..
'siap melarat hingga ke kelas lg..
hebat giler kat penangan sukan bola sepak ni..
walaupun aku ni kurg skit bab skn2 ni..
aku still tgk bila ada kesempatan..
klu xsilap aku england akan bertemu dgn USA first perlawanan..
kacang jer tue.. amerika tu....
piala dunia akan diadakan kat afrika..
kawan2 aku ramai dah tempah tiket.. (xde pun)
tggl r aku sesorg kat sini..
huhu3..
nak ikut jugak..

untuk lebih lanjut klik kat promo ni..

korg bleh r layan video project alpha ni..
episod 26, 27 dan 28..







aku juga nak bg tau..
Project Alpha is presented by Adidas Action 3
and supported by P1 and MAS

No comments: