Kawan-Kawan Si Kacak

klik sini

Wednesday, May 19, 2010

Statusku ditarik..

Assalamualaikum..

Semalam pergi tanjung lumpur..
ingat nak makan ikan pari bakar..
bila tengok ada western food..
terasa nak makan..
pergilah tempah chicken grill..
bila makan rasa loyalah..
kakak dgn abang aku makan okay jer..
nampak sgt tekak aku ni xleh terima mknn barat..
kalau korang nak belanja aku ke bila dpt duit dr nuffnang..
jgnlah belanja western food yerk..
mmg aku xmkn r..
kat sana juga aku ada jumpa member bekas sekolah teknik..
tapi aku xtegur pun sbb dia xtegur aku..
lagipun kat sekolah pun aku xprnh ckp pun dgn dorang..
teruk betul perangai aku nikan..

cerita ttg nuffnang ni..
satus member aku telah ditarik dari glitteri kepada ordinary..
sedih rasanya.. dahlah xdpt byk manapun.. nak beli mcflurry pn xlps2..
bkn kata mcflurry.. aiskrim pop pun xlps lagi..

rupanya aku tahu sebab apa kena tarik..
sebab aku letak iklan adverlets..
tapi skang aku dah buang..
harap-harap nuff bg balik status tu pada aku..

semalam aku dah bersemuka dgn celcom broadband..
abis aku kikis duit akak aku tuk byr benda alah tu..
dahlah aku kena parking kereta jauh dari celcom center tu..
terpaksalah aku berjalan kaki meredah cuaca panas..
sampai jer dia kata sruh dtg hari lain bayar..
tggu bil seterusnya..
panaslah aku...
aritu beria agensi pengutip hutang..
bagi amaran sruh byr dlm masa 7 hari..
dahlah broadband lembab..
aku pun tutup terus akaun..
mujurlah kt rumah pakai streamyx..
aku rasa pki streamyx ni xde masalh lagi..

sekarang aku suka kat blog aku..
dah ramai org dtg berkunjung..
tpi xdptlah aku nak jamu apa-apa..
cuma ucapan terima kasih sebab singgah blog jejaka biasa ni..
aku pun takkan lupa singgah blog korang..

p/s: citer adamaya baru episod 4 aku tgk.. download lmbt skit.. nasib guna streamyx.. klu broadband mahu baru episod 1..

p/s: nampak sgt macam aku anti broadband kan.. hahah..

14 comments:

El-Zaffril said...

Bro... sabar... dulu aku pun pernah kene tarik gak... pastu hit naik... dia bg glitterati balik... heheheh....

Anyway jeles gile makan ikan bakar kat tanjung lumpur tu

mR.sYaH said...

yeke..
penantian itu satu penyeksaan.. hahah..

xmkn pun semalam.. huhu..

Jantan Keparat said...

harap status ditukar balik okeyh!

mR.sYaH said...

harap-haraplah.. huhuhuh..

oempak said...

looks delicious, wish I was there :D

mR.sYaH said...

mcflurry tu mmg sdp.. =P

'AQILAH said...

ikan bakar lagi sedap dari western food..ngee :)

broadbang memanggggggggggg sangggggggaaaaaat lambat. keciwa.

hans said...

amacam skrg?
dah dapat balik ker glitterati tu?

mR.sYaH said...

aqilah: betul2 wester xsedap..

broadband mengarut..

hans: belum lagi..

AnWaRnAiM said...

selamat mndapat...hu3

mR.sYaH said...

terima kaseh.. heheh..

jejaka anggun said...

tamak betul. letak dua2 skalik. haha.

HonEyBuNNy said...

haippp..jangan anti berukband...coz ila pkai berukband...hahahha

mR.sYaH said...

JA: alah pakcik mana tahu nak kena tarik.. tp betul tu org tamak slalu rugi.. huhu3..

Honey: nak buat mcm mana berukband mmg lembab..