Kawan-Kawan Si Kacak

klik sini

Tuesday, May 18, 2010

JELAJAH BLOG versi 4.0 BEN ASHAARI


Assalamualaikum..

Tertarik utk join jelajah blog 4.0 BEN ASHAARI..
dia juga pengasas geng blogger yg aku join baru minggu lepas..
harap2 uncle ben perasan aku buat benda ni..

ok mula2..

1. paste dia punya muka.. heheh.. header lah..

2. Namaku Syahrafi. kawan2 realiti pun pggl syah tp kat alam maya aku mR. Syah..
nama blog aku Jom Sembang.. Kenapa nama ni? sebab aku ni suka bersembang..
tapi diluar aku bukan begitu.. aku akan jadi begitu pendiam selagi org tu xtegur aku..
dan aku akan jadi kanak-kanak riang bila aku dah rapat dgn seseorang..
kenapa aku nak jadi blogger? sebab lepas SPM aku kerja sebulan saja pastu abah suruh berhenti.. masa tunggu exam itu sungguh memberi kebosanan yg melampau..
so, bila asyik aku baca blog motivasi setiap hari dan download lagu baru.. aku terasa ingin berblogging.. aku akan aktif bila time aku cuti sem.. tp time xcuti pun aku ttp akan mengupdate blog aku.. sebab aku syg blog aku.. bila dah start berblogging ni mcm2 manusia aku kenal..
aku suka baca blog2 blogger lain.. ada yang kelakar ada yang sedih..
selain berblogging aku suka baca novel.. novel apa2pun aku akan baca kecuali bahasa inggeris.. tp macam harry potter dgn twilight tu akan baca yang telah ditranslate..
aku akan tulis dlm blog aku ni aktiviti aku yg agak menarik.. tentang filem yang aku tgk kt wayang dan novel yg aku baca..

3. aku kenal blog uncle ben bila aku menyertai geng blogger..
aku slalu baca blog dia.. kdg2 ada gak aku komen.. tp xslalu r sbb uncle ben xsuka klu org komen perkara yg mengarut2.. saya harap uncle ben perasa dgn kehadiran blog JOM SEMBANG (i'm just ordinary person) ni..

ok.. the end..

Assalamualaikum..

3 comments:

hans said...

nanti pakcik ben mesti singgah punya

'AQILAH said...

:) ku kenal blog masa sem 1 kat u, tu pun sebab lecturer memaksa maksa suruh buat...

mR.sYaH said...

hans: apalah ada dgn blog aku ni..

'aqilah: baguslah lecturer tu.. lecturer aku xtaulah ada blog ke tidak..