Kawan-Kawan Si Kacak

klik sini

Saturday, May 29, 2010

Hilang Sehari.. & nak tengok putera tertengok andartu

Assalamualaikum..

Haritu ada member aku turun kuantan..
Dia dari chini sebab nak beli henset baru..
sebab henset terbasuh dalam mesin basuh..
aku pun temankan dia..

alang2 dah ada berdekatan dengan pawagam..
dia pun ajak aku tgk wayang.. dia nak belanja..
sbb dia kata dah lama x tgk wayang..
aku pun ikutkan jelah sbb aku pn dah lama xtgk..

mulanya mmg kitaorg nak tgk citer prince of persia..
tapi kawan aku xbleh lambat sbb bas last dia pukul 5.30..
jadi dek kekecewaan xlh lh tgk citer yg org kata best sgt..
so, aku kecewa, dia kecewa.. jadi dia kata dia sangap sgt nak tgk wayang..
kitaorg pun cari r citer yg terdekat..
cari punya cari..
adalah citer ni..
akhirnya dari nak tgk putera tertengok plak andartu ni..
citer ni bergenre komedi..
ada komedinya tapi aku rasa xseronok menonton citer ni..
mgkn sbb pelakonnya ke??
xde lisa kot.. hahah...
atau jalan ceritanya yg mengarut??
ending dia ntah apa-apa..
mcm membazir plak tgk..
tapi skurg2nya kawan aku dah lepas kesangapannya..
mgkn dalam wayangkan sejuk jer..
aku bagi citer ni 2.5/5 bintang..
lama dah xbagi bintang kat filem2 ni..

Okay, hari ini aku akan pergi KL atau Kuala yg berlumpur..
wah! dapat jugak gi KL.. nampak sgt aku hulu..
kali terakhir aku pergi Kl tahun 2008..
itu pun masa lawatan kelab Lukisan Kejuruteraan..
Kitaorg pergi Pusat Sains, KLCC dan PWTC..
tapi sehari jer.. kejap sgt..
tu yg aku excited sgt nih nak pergi..
apa yg aku excited sgt pn aku xtahu...

sebenarnya saudara aku ada buat kenduri kahwin..
kenduri tu kat klang..
pastu akak aku kata alang2 dah pergi klang singgahlah KL..
boleh dia shopping2...
biase r org perempuan.. lantaklah duit diakan..
so, aku pergi ptg ni..
dan mgkn malam esok sampai balik kt umah..
sehari jekot..
hilanglah sehari..

so, xknlah aku nak tinggalkan korg dgn tgn kosongkan..
so aku ada lah tinggalkan lagu nasyid yg sgt best bagi aku utk korg..
korg boleh download lagu ni dan layan puas2 ok..

tajuk lagunya SESEKALI DIUJI oleh NICE
untuk mendownload lagu ni klik DOWNLOAD NICE

selamat melayan lagu ni..

Assalamualaikum...

9 comments:

hans said...

andartu terlampau tu xbest ekk?

mR.sYaH said...

boleh thn cuma ending dia xbest..

Kie-yu said...

kalo suma movie lisa berlakon muak plak nnti bro.
hiks =p

mR.sYaH said...

betul gak tu..

tp citer tu mmg xberapA nk best r..
:)

reen_sofee said...

tak best ke?
huh!
promo kat tv beria cam best giler jek!
weh aku lagik dah berkurun lama tak g kl tuh.
ape ade hah kat kl?
huhuhuh

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
huhu, yG penting dapat teman-menemani..tentu kawan k0 tu terharu gitu ;)

jejaka anggun said...

membazir... raya nih kuar TV

El-Zaffril said...

Rajin tengok movie... nak tengok prince of persia... hehehe

mR.sYaH said...

reen: bg aku xbesrlah.. selera lain2kan.. aku g sehari je kl..

azharI: mgkn kot.. heheh..

JA: sokong pakcik.. heheh..

Elzaffril: bkn slalu bang.. nk tgk gak citer tu tp xde member..