Kawan-Kawan Si Kacak

klik sini

Friday, May 14, 2010

Barang Baru

Assalamualaikum..

sambil minum air dutch lady..
terus ngadap laptop setelah menerima kekalahan..
Malaysia kepada china 0-3..
skang makin rmai dpt member baru..
lepas join geng blogger..

Cerita Adamaya episod akhir pun..
dah tgk dah semalam..
terima kasih kak intan sbb bg link to download..
pasni nak download episod lain pulak..
masa cuti sem nilah bru ada peluang nk tgk citer..
tambah suke tgk lisa dlm citer tu..



Hari ni baru boleh dapat jalan-jalan kat bandar kuantan..
walaupun aku duk bandar kuantan..
bukan senang boleh keluar..
dah macam anak dara pula..
abah terlalu menjaga..
mungkin risaukan aku takut kena culik..
biasalah saham tinggi..

keluar dengan kakak dan abang pergi east coast mall..
masa ni adalah sale yg parkson buat..
dapatlah dua helai t-shirt..
satu sis blanja satu lg poket sendiri..

arini check nuffnang nak tgk apa yg dapat..
setelah 3 bulan menyertainya..
tgk punya tgk.. still xsampai rm1 pun..
mmg impian nak gi genting tu hangus r..
xpe r mgkn ada rezeki lain..
lagipun aku blogging sebab aku ske..
bkn nak dpt duit sgt pun..

esok rasanya nak bawak kereta abah ronda2 polisas r..
jumpa member lama2..
nak baiki lg skill bawa kereta ni..
still x pick up lagi bawak kereta ni walau lulus cemerlang masa exam..

cuti-cuti macam ni kadang-kadang bosan juga..
xtau nak buat apa..
tapi time kat kampus xsbr2 nak cuti..
Assalamualaikum..

p/s: best plak layan lagu jiwang-jiwang bila sorang2..

12 comments:

jane said...

amani jugak yg menariks hatiku
ekekekkekeke=)

slmt mnjalan2 ke pahang!

mR.sYaH said...

same r..
thanks jane..

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.uit, layan lagu jiwang, ingat gelpren lah tu eh? ;p

jejaka anggun said...

pakcik dah lama gile x bawak keta. dah lupa dah nak bawak kot?

hans said...

asal ada muka bini aku dkt sini?

mR.sYaH said...

intan: xde girlfren lah kak.. xde org nak..

jejaka: samelah kite pakcik..

hans: pinjam jap hans, cantik sgt..

hans said...

wakakakakaa
ingat barang leh wat pinjam2
ekekek

mR.sYaH said...

mmg bkn barang tapi gambar jekan.. leh r pinjam.. sorry suami lisa.. hahah...

rAy jR...@...Aliff said...

uitsss...time gwe dh xdak kt kuantan bru nk jln2 ktn...huhuhu...

slamat tgl ktn...aku merinduimu..kekekekee

mR.sYaH said...

ray:pergi mana...
bru ada masa nk jln..

selamat berjalan2..

Jantan Keparat said...

hukhuk..
lisa sgt chanteq!

mR.sYaH said...

xdpt dinafikn kecantikannya.. heheh..