Kawan-Kawan Si Kacak

klik sini

Saturday, April 10, 2010

konsert yang memberiku ketenangan..



Assalamualaikum..

semalam di kampus aku..
sebuah konsert amal tlah diadakan..
KONSERT AMAL NAZREY JOHANI TOUR DE TAHFIZ..
konsert ini dibuat bertujuan untuk mengutip dana..
bagi membina Ma'ahad Tahfiz Bayu Syahadah di Ranau Sabah..
untuk info lanjut klik sini

semua kenalkan siapa nazrey johanikan..
bekas anggota raihan..
selain nazrey..
kumpulan devotees dan nice..

konsert semalam mmg best..
alunan lagu yg dinyanyikn mmg merdu..
xcukup rasanya.. klu bleh harap2 ada lg
first time g konsert ni..
konsert jom heboh pn xpernah pergi..

bila dengar je lagu-lagu mcm ni hati aku rasa tenang..
hilang segala resah gelisah..
yang menyelebungi aku sejak dua menjak ni..

Tak lama lagi aku nak final exam..
mula dgn CTU abis dgn geologi..

harap2 pointer constant..

sejak ada facebook ni..
ramai kawan lama ketemu..
ada yg dah berubah ada lg constant..
ada perubahan kecik ada yg besar..

agak-agak perubahan yg berlaku dgn kawan aku ni..
disebabkn apa??

dlu masa kiteorg form 1..
dia baik jer..
lembut dan bertudung..
kami sama2 ambik kelas tarannum..
bab agama dia pn okay..

tapi skang dia dh blaja kt shah alam..
tgk2 dia dah free hair..
aku terkejut..
free hair ok lg..
tapi dah bleh peluk2 lg..
bkn nak kata aku baik..
xpn nak jaga tepi kain dia..
tapi aku sbg member sekelas selama 3 thn..
dan agak rapat dgnnya..
mestilah terkejut..

aku haraplah pasni aku dah tak jumpa member yg lain berubah kearah tu..
sebab aku sayang semua member2 aku..

Assalamualaikum..

p/s: aku masih belum jumpa member kat Sekolah Kebangsaan Nenasi dgn Sekolah Kebangsaan Chini 2..

2 comments:

jejaka anggun said...

bukan semua yg pakai tudung tuh bakal jadik nur kasih....

mR.sYaH said...

mmglah pakcik..

tp skurg-kurangnya dia dah buat suruhan Allah yg wajib..