Kawan-Kawan Si Kacak

klik sini

Saturday, March 20, 2010

V3:Samseng Jalanan

Assalamualaikum..

Semalam aku tgk citer V3 ni dgn kakak dan bf dia kt wayang..
Mula2 aku xnak tp ayah aku suh..
Patutnya abg aku ikur skali tp kawan dia nak jumpa plak..
So, kami bertiga pergi..
Sampai ECM pukul 9 mlm..
Tiket citer pukul 10.30..
Pergi jln2 dlu roung kat kedai laptop..
Aku cari cd Autocad tp xjumpe 2009 punya..
Pastu mkn2 dan minum2..
Pastu sambung jln pergi carefour..
Nak dekat kul 10.30..
kiteorg pergi balik kt wayang..
Budak yg tukang koyak tiket tu..
Junior aku kat sekolah teknik..
Biaselah lepas spm..
Aku wat dek jer..

Ok start ttg citer..
Mula2 aku starting ada promo 3 citer..
Zoo, Semerah Cinta Stilleto dan Evolusi KL drift 2..
Antara 3 tu aku cam tertarik dgn citer KL drift cambest..

Ok V3 start..
Mula2 aku rase citer tu best..
Bile Shah(cam nama aku) dan liza accident..
Menarik betulnya mekap dorang cam real..
Pastu dia terus melalut...

keseluruhannya citer ni aku kasi 3 bintang..
Sebagai penonton mestilah nak kepuasan dalam tontonannya..
1. heroin citer ni intan ladyana berlakon brape scene jer..
2. ending yang hampir sama mcm remp-it, cuma farid kamil coma dlm citer ni xmati..
3. aku xske lisa surihani jadi gitu(personnel)

Haritu heboh yg kata Adnan sempit tiru citer V3..
Aku pun nak tgk apa yg ditiru..
Bila diamati cuma satu scene jer yg sama..
Scene bawak heroin pergi meeting naik motor dgn laju..
tu jer yg sama..
Farid kamil nak cari kontroversi ker??..

Apa-apa pun aku still sokong local product..
Aku masih ternanti-nantikn citer seperti ayat-ayat cinta..
bertemakan cinta islamik..

Sebelum aku menambah repekkan aku..
Baik aku lyn facebook..

Assalamualaikum..

3 comments:

jejaka anggun said...

bagusla kerana menyokong industri perfileman dlm negara.....

a.z.n.e.e said...

salam shah,, salam perkenalan..

oo rugila tak baik2 dgn tukang koyak tiket tuh.. kawan akak dl tukang koyak tiket sll bg free masuk.. pastu dia jg manager TGV lg selalu tiket staf..
pastu dia jg manager TGV KLCC pulak.. pun sama gak... syok tuh..

mR.sYaH said...

jejaka: sape lg nak sokongkan..

aznee: dia kerja kejap je bkn tetap.. lgpn kenal gitu2.. jer..