Kawan-Kawan Si Kacak

klik sini

Friday, March 19, 2010

Emotional Disturbance: Aku genius..



Assalamualaikum..

Lama betul xupdate..
Mujur aku balik umah minggu ni..
Boleh online.. laju xmcm kt u..

Minggu sebelum2 ni aku punya jadual ketat..
Heheheh..
Ada kem, ada trip, ada PPP..

Aku nak tanya korang..
Antara Maggi dengan Spageti yg mana lebih baik??
Ni debat masa PPP ni..
Aku geng Spageti..

Sejak akhir2 ni..
Aku perasan..
Aku mengalami Emotional Disturbance..
Aku tak tahu sebab aper..
Byk benda yang selalu aku buat..
Aku lgsg xbuat..
Selalu termenung..
Bila tidur tiba-tiba terjaga..
Selalu xmcm ni..
Aku cuma kuat berkhayal jer..

Haritu aku pergi library..
Sem ni baru brape kali aku gi saner..
Dalam 2 kali..
Kalau sem lps.. asyik pergi.. ni malaslah..
Aku pun jumpa buku 'Detektif Indigo'
Karya Faisal Tehrani..
Berkisar ttg budak2 genius..
Aku rasa aku pun tergolong dalam kalangan budak genius gak..
Sebab aku ada kuasa mudah tidur siang..
tp payah nak tidur malam.. hahaha..
telepati.. hihi..

Assalamualaikum..

2 comments:

jejaka anggun said...

wow.... bagus la jadik budak genius. nnt govt antar blaja gi oversea jgn stay sana jadik call girl plak mcm budak genius yg lagi sorg tuh.

mR.sYaH said...

okay gak tu... jd callboy.. hahahah... genius natural xyah gi jauh2.. hahah..