Kawan-Kawan Si Kacak

klik sini

Monday, July 27, 2009

Everything change!!

Assalamualaikum..

Tak tahulah betul x tajuk arini..
tp bagi aku hidupku sudah jauh berubah..
melangkah ke alam baru..
semuanya jadi baru..
suasana baru..
kawan2 baru..
awek baru???? (setia pada yg satu) heheheh..

apa yg same aku still tggl kt hostel..
yg bilangannya makin berkurang..
jd makin selesa..
walaupun tmpt aku tu agak kehutanan..
sekurang-kurangnya aku appreciate kemudahan yg ada kt sana..
terutamanya pasar rabu.. hahaahah..

dan sekarang kegemaran masa lapang aku dah xleh diisi sebaiknya..
selain berblogging.. aku ske tgk wayang..
hah kat saner xde r..
sampai transformer dgn harry porter pn aku xleh tgk..
jd aku pn beli dvd pirates..
hahahah..

Selain itu pemikiran pn kena berubah..
jd dewasa skit..
xleh dh main2 kacau2 aweks..
hahahah.. mcmlah aku buaya..
aku bdk baikn..
MyEm0.Com
cuma kompius skit2...

skarang pn aku rajin ke library..
x mcm dlu liat nk kesana walhal aku librian..
sesungguhnya aku kena biase2kan diri..
aku okey jer.. campak maner2 pn..
INSYAALLAH leh hidup..

math.. hahaah..
aku yg wat tu..
mujur r aku minat giler2 math..

tp skang aku benganglah..
laptop aku xleh connect internet..
padahal aku baru format..
dlu okay jer..

apa-apa pun hidup hendaklah diperjuangkan..
dengan sejujur-jujurnya..

Assalamualaikum..
adios...

Sunday, July 26, 2009

Award dan Hutang Tag

Assalamualaikum....

firstly, seperti yg dijanjikan..
aku dah wat satu award khas untuk my followers..
walaupun x marvellous maner..
tp aku wat dgn ikhlas..
jd semua followers ambiklah jgn segan2 tapi jawab 2 soalan dulu..

1. kenapa suka jadi followers blog ni?
2. adakah anda rasa owner blog ni best??

hahaha.. soalan ni ngarut jer tapi kalau boleh jawablah..

dan ini awardnya..

okay.. seterusnya..
hutang tag dari ayie

Nyatakan 5 fakta menarik tentang si pemberi award ini:

1. selalu singgah blog aku (dia ada cakap)
2. belajar kat politeknik(dulu)
3. peminat nubhan(asenyer)
4. tau bahase jepun skit2(agak2 akulah)
5. aku adalah aku...(tagline dia kot klu masuk af)

setiap blogger mestilah menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelom memilih:

aduh segan nak bagitahu.. hahaahh..MyEm0.Com

1. suka gelak kuat2
2. suka layan lagu jiwang (sekali sekala bukan berkala kala)
3. suka main internet
4. ingin menjadi cikgu cemerlang(angan2 mase kecik)
5. suka study waktu malam(masa exam jer)
6.berblogging
7. tengok tv
8. pendiam bile xkenal orang
9. peramah giler bile dah kenal org
10. sentimental.. (yedok??)

anda perlu memilih penerima award..:

penerima tag ni seterusnya ialah.....

69 0RANG FOLLOWERS AKU..
SEMOGA KORANG JAWAB TAG NI.. OKAY..

Assalamualaikum..

MyEm0.Com

Saturday, July 25, 2009

akhirnya ku kembali...


Assalamualaikum...
lame betul x update blog ni..
hampir sebulan rasenyer..
yelah sibuk sikit mula2 masuk kt u kan..
lagipun x bawak laptop kt saner...

Tapi skang u bagi cuti..
jadi ada mase r skit untuk mengupdate blog ni..
assignment pun byk gak yg perlu disiapkan..
tp semuanya masih dalam kawalan...

Baru belajar sebulan dah dapat cuti..
malas nak citer kenapa cuti awal..
sbb satu Malaysia dah tahukan..
tp tmpt aku blaja xkena..

MySpace

satu lagi..
aku nak minta maaf kat semua
sebab xsempat jawab tag..
x ambik award..
sebab xcukup masa..
sorry berbyk..
nnt klu mase ada aku jwb okay..

MySpace

skang tgh proses nak buat satu award...
baru belajar...
jd followers yg setia..
boleh r ambik pasni...

oklah nak sambung buat keje..
Assalamualaikum....

MySpace