Kawan-Kawan Si Kacak

klik sini

Tuesday, December 15, 2009

Jangan Aku Disantau..

Assalamualaikum...

Hari isnin yang lalu..
aku pergi ecm lagi..
cam biaser ecm dah jd tempat rasmi aku tgk wayang..
dulu kompleks teruntum jaa..
aku menonton dgn kakak dan sepupuku..
citer santau yang aku nak tgk 2..
best ke tidok?

Apa yang boleh aku katakan ttg citer ni..
ialah..
1. lebis bagus dari jangan pandang belakang
2. lebis elok dari congkak
3. lebih memuaskan dari jangan tegur

nape aku kata gitu..
sepanjang aku tgk citer 2..
aku byk gelak dan berpikir?
bukan lucu cerita ni..
tapi lakonan yg menjadi buat aku rasa terhibur..
pelakon2 yg menjiwai org kata..
aku rasa filem ni okay utk ditonton..
tp biasalah ada yang cacat celanya..
skurang2nya aku xrase bingung tgk jgn pndg belakang 2..
congkak dan jangan tegur 2 pn bolehlah..

Bagi aku citer seram kat malaysia lebih okay dari indon 2..
tapi better citer thailand dan korea..
tapi xper kire okaylah...
sesungguhnya xdelah aku rase menyesal rm6 aku melayangkan..
heheh..
aku bg citer ni.. 3.5/5 bintang..
klu korang rase nak tgk gilah..
leh ilang stress dan bergelak ketawa..
heheh..

xsampai 2 minggu lagi aku balik U..
masuk sem 2..
Assalamualaikum...

p/s: klu korang xpuas hati dgn aku jgn plak korang santau aku.. xsanggup nak makan ulat+darah+telur separuh masak=jijik.. heheh..

5 comments:

jejaka anggun said...

best ker? okelah carik dvd dia la kalo camtuh....

mR.sYaH said...

oklah dari citer seram lain...

Mr.Homosapiensz said...

masa kecik2 slalu makan telur separuh masak + kicap..best....hehhe

aku sedia utk men'download' SANTAU...

Afzainizam said...

Salam Maal Hijrah…. Hijrahkanlah Diri Ini ….
http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/

Rimbun dan redup kasihMu
Kau tempat ku berpayung
Di manakah lagi dapat ku rebahkan
Rasa gundah ini

Nun Kau teguh di sana
Pengasih dan penyayang
Pun ku masih terleka
Meneguk ihsanMu
Walau ku sedari

Oh... nyamannya
Bila diperlukan rinduMu
Mengimbaulah sentosa

Bentangkan ku permaidani
Dari baldu berwarna putih
Moga tak ku terasakan
Cubaan yang ku galas ini
Kepada Mu titianku
Hijrahkanlah diri ini

Salam ziarah kat blog entry ko… kami sedang baca entry older post ko tu… best gak bila baca…. thanks kongsi cerita ngan aku… salam sebuah persahabatan tanda ingatan dari kami…. Harap ade respond dari kamu… thanks againt

mR.sYaH said...

mr. homo-mmg sedap telur separuh masak dgn kicap tu... downloadlah...

afzanizam.. salam maal hijrah.. salam persahabatan buat kamu..