Kawan-Kawan Si Kacak

klik sini

Wednesday, December 30, 2009

Dah nak start dah...

Assalamualaikum...

Malang betul hari ni..
Semalam aku pergi beli baju t-shirt baru..
yelah dah nak bukak sem bru..
pastu aku beli 2 helai..
bila test 'kecik' plak..
jadi harini aku pi tikar..
slalu klu aku beli baju aku test dlu..
tp aku dah biase ambik baju kt kedai tu.. jd dia tahu saiz aku.. hahah..
tp xmuat plak.. harini gitukar..
cari baju yg sama saiz besar tp xdelah..
terpaksalah aku ambik baju yg bukan pilihanku tp muat..
yelah mana boleh ambik duit balikkn..
aku makin membesar ker?? kena dietlah nampaknya...

Argh!! lupakan itu semua..
mggu dpn aku dah start blaja..
dah nak start dah..
uiks?? cepatnya.. heheh..
bunyi semacaam ker.. biaselah mula2kn..

Semalam aaku kluar dgn syahir..
Pi potong broaadbaand tukar kpd pakej pelajar..
murah sikit.. tahulah ekonomi skangkan.. heheh..
pastu dgn menaiki kereta vios syaahir model J..
kitaorg merayap gi tgk wayang..
hajat hati nak tgk avatar tp syaahor nak balik awal..
kitaorang pun tgklah alvin and the chipmunk 2..
aku chipmunk hijau tu.. comelkan.. akukan com... hahah..
cerita biasalah komedi.. aku ske tgk citer klaka ni..
tp aku agk tersinggung xsmpt nk tgk sherlock homes..
citer ni.. 3 /5 bintang..

Lpas tu aku singgah kejap kedai cd..
Kang kegilaan aku citer korea..
aku pun curi satu citer..
curi?? xdelah belilah..
citer sweet 18.. klaka..
patutlah aku awet muda.. asyok gelak dan ketawa.. sama je??
aku ske tgk citer korea yg klaka jer..
korea klu citer serius lembab..

oklah.. aku nak pack barang..
kan dah nak balik.. harap2 wireless kt u molek..

Assalamualaikum...

5 comments:

AdiE said...

selamat memulekan sem baru ye....

mR.sYaH said...

terima kasih..

Afzainizam said...

Selamat Datang Tahun Baru
.dari kami warga
http://firestartingautomobil.blogspot.com/

... Azam baru...

kehidupan menempuh alam dunia
Menghabiskan waktu yang tidak lama
Usia bertambah senja tanpa terasa
Semakin dekat akhir tahun, menjelang tiba
Akhir tahun sebagai sarana evaluasi
Melihat kualitas hidup dari sisi diri
Menjadi kualitas pribadi yang mandiri
Untuk mencapai prestasi yang hakiki
Era baru datang menyongsong
Persiapkan diri jangan sampai kosong
Jangan mimpidi siang hari
Patah tumbuh hilang berganti
Semangat bersimpuh tanpa henti
Untuk hidup yang lebih baik & hakiki
Perjuangan hidup terus disokong
selamat datang tahun 2010
Selamat maju jaya....

Kepada anda semua kami ucapkan
selamat pada kedatangan tahun baru dengan azam baru…

Soory lama aku tak datang sini.... sorry aku sekarang agak sibuk sikit lah sekarang baru aku dapat ziarah singgah ni...

Afzainizam said...

Selamat Datang Tahun Baru
.dari kami warga
http://firestartingautomobil.blogspot.com/

... Azam baru...

kehidupan menempuh alam dunia
Menghabiskan waktu yang tidak lama
Usia bertambah senja tanpa terasa
Semakin dekat akhir tahun, menjelang tiba
Akhir tahun sebagai sarana evaluasi
Melihat kualitas hidup dari sisi diri
Menjadi kualitas pribadi yang mandiri
Untuk mencapai prestasi yang hakiki
Era baru datang menyongsong
Persiapkan diri jangan sampai kosong
Jangan mimpidi siang hari
Patah tumbuh hilang berganti
Semangat bersimpuh tanpa henti
Untuk hidup yang lebih baik & hakiki
Perjuangan hidup terus disokong
selamat datang tahun 2010
Selamat maju jaya....

Kepada anda semua kami ucapkan
selamat pada kedatangan tahun baru dengan azam baru…

Soory lama aku tak datang sini.... sorry aku sekarang agak sibuk sikit lah sekarang baru aku dapat ziarah singgah ni...

mR.sYaH said...

Selamat tahun bru pada semua..
terima kasih sudi singgah..