Kawan-Kawan Si Kacak

klik sini

Wednesday, December 23, 2009

Best Wok!!

Assalamualaikum..

Sudah lama xupdate blog..
Kebelakangan ni sibuk sikit..
Byk perkara buat..

Sanak saudara yg dtg menziarah..
pertunangan sepupu..
dan sibuk habiskan masa ngadap laptop..
tgk citer korea..

Aku dulu anti citer korea..
cam aku anti citer indon yg melalut tu..
sebab dulu org ske tgk winter sonata dan seangkatan..
bg aku cter tu xbestlah..

tapi lepas masuk u..
aku jadi penasaran..
suke tgk citer korea..

ni citer yg aku dah tgk..

SASSY GIRL


MY GIRL


DAN SEMALAM AKU BRU ABIS TGK CITER
BOYS OVER FLOWER.. BEST WOK!!
KORANG LEH DPTKAN DVD KAT KEDAI..
DOWNLOAD PUN BOLEH.. HAHAH..

ASSALAMUALAIKUM..

5 comments:

5291 said...

sassy girl...
i like....
hahahahaha....
best giler citer tu..

mR.sYaH said...

same r.. aku kt u smpi tdo kul 4 nk tgk citer ni punya psl..

Annaz said...

ish2..
ok la tu..
hehehe..
ko bli dvd dier..
ak pinjam..
amacam??
hahhaha..

Afzainizam said...

http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/

dulu aku minat sangat kat cerita korea ni ..... tak kiralah ape ceritanya.... ko pernah tak tengok full house... cerita tu pun best tapi itu cerita dulu-dulu...


ape pun sassy girl tu pun sedap gak pasal aku tertengok tempoh hari tapi tak habis... nampak cam best je

mR.sYaH said...

annaz: aku slalu ambik dgn org..
tp boys over flower tu aku beli dvd.. leh jer nk pinjam..

afzainizam: full house dh tgk.. oklah..