Kawan-Kawan Si Kacak

klik sini

Thursday, September 24, 2009

Bikin Aku Panas Jer!!!


Assalamualaikum....

Sekarang mesti ramai lagi sedang menyambut lebaran lagikan..
ada gak yang sedang berpuasa...
dan yg ponteng 2... ingat2lah ganti balik...

hAH lagi beberapa hari dah kena balik semula ke U..
agak rase sesak skit..
bukan xbest balik saner.. just biler terfikirkan kem kst 2..
terus hilang mood aku....

Tadi aku dan kawan2 dari SMK Ahmad..
pergi tgk wayang..
tgk citer JIN NOTTI..
citer 2 okaylah...
boleh masuk gak kepala aku...


tp just satu aku nak tanyer..
kenapa orang suka mengadali seseorang dgn sekali pndg..
kalau dalam hati orang xtahu..
tapi dah kalu depan2.. xker sakit hati..
sampai aku menyumpah2 dlm hati...

Dia dahlah buat bmaksiat..
keluar berdua-duaan laki pompuan..
aku aci kerat jari dorang xkahwin lagi...
rase2 akulah..
sebab xtua sgt..
aku tahulah kawan aku sorang 2 pelik sikit tp jgn tunjuk sgt..
aku raser nak lempang kat situ jer budak 2...
tp wujud kesabaran aku msih tinggi...
2 bru kt luar wayang..
biler dah masuk wayang..
dorang wat aku panas lg..
ada gak esok masuk paper..
"seorang budak lelaki menghentak sepasang couple didlm panggung wayang"
famous aku nnt..
pastu tidur dlm bilik besi2....
Kenapa Hah?

Aku tahu setiap orang ada pendapat masing2...
kadang2 biler kte tgk orang tu 'pelik' skit mesti kita akan terpikir benda2 tukan..
tp tolonglah jgn tunjuk sgt..
check diri dendiri dlu..
kita ni bukannyaz perfect pown.. dosa bertimbun-timbun...
Sebab doranglah aku xdpt menghayati citer Jin Notti tue..
Dahlah citer 2 pening skit...
hmm.. mujurlah member aku bayar...

bagi aku dalaM KITA NAK BERKAWAN...
jgn terlalu mencari kesempurnaan..
setiap orang ada kelemahan sendiri...
jadi pikir-pikirkanlah..
jika dorang boleh terima kamu seadanya...
mengapa tidak kita??
maaflah aku teremosional skit di bulan Syawal ni....

So, aku harap korang bergembira di bulan Syawal ni...
Korangkn nak meraikan kemenangan korang..
Tapi jgn berlebih-lebihan plak..
takut2 korang meraikan pembebasan Syaitan laknat....

lupe plak nak bagi rate kt citer Jin tu..
mengikut pndgn aku..
3.5/5 bintang...
so klu korang xde pe2 nk wat..
gilah tgk citer 2...
xnk tgk pn xper..
heheheh..
huh.. dah cool pn...

oklah Selamat berbahagia..
Assalamualaikum...

6 comments:

Ivy Metaga said...

sabar yer....senyum selalu...=)

FdausAmad said...

kehkehkeh..

mR.sEmBaNg said...

ivy- mmg dh sabar klu x ade kena pelengkong dlm wayang...

fdaus-?????

kimisai said...

pukul jek....

mR.sEmBaNg said...

kimisai- niat ati mmg nak pukul.. tp pikir ayah.. wat malu anak polis pukul org plak.. lagi naya klu ayah pi tangkap..

mR.sEmBaNg said...

kimisai- niat ati mmg nak pukul.. tp pikir ayah.. wat malu anak polis pukul org plak.. lagi naya klu ayah pi tangkap..