Kawan-Kawan Si Kacak

klik sini

Monday, July 27, 2009

Everything change!!

Assalamualaikum..

Tak tahulah betul x tajuk arini..
tp bagi aku hidupku sudah jauh berubah..
melangkah ke alam baru..
semuanya jadi baru..
suasana baru..
kawan2 baru..
awek baru???? (setia pada yg satu) heheheh..

apa yg same aku still tggl kt hostel..
yg bilangannya makin berkurang..
jd makin selesa..
walaupun tmpt aku tu agak kehutanan..
sekurang-kurangnya aku appreciate kemudahan yg ada kt sana..
terutamanya pasar rabu.. hahaahah..

dan sekarang kegemaran masa lapang aku dah xleh diisi sebaiknya..
selain berblogging.. aku ske tgk wayang..
hah kat saner xde r..
sampai transformer dgn harry porter pn aku xleh tgk..
jd aku pn beli dvd pirates..
hahahah..

Selain itu pemikiran pn kena berubah..
jd dewasa skit..
xleh dh main2 kacau2 aweks..
hahahah.. mcmlah aku buaya..
aku bdk baikn..
MyEm0.Com
cuma kompius skit2...

skarang pn aku rajin ke library..
x mcm dlu liat nk kesana walhal aku librian..
sesungguhnya aku kena biase2kan diri..
aku okey jer.. campak maner2 pn..
INSYAALLAH leh hidup..

math.. hahaah..
aku yg wat tu..
mujur r aku minat giler2 math..

tp skang aku benganglah..
laptop aku xleh connect internet..
padahal aku baru format..
dlu okay jer..

apa-apa pun hidup hendaklah diperjuangkan..
dengan sejujur-jujurnya..

Assalamualaikum..
adios...

2 comments:

eyfagroove said...

wah, blja mane ye? amik kos pe? cik epa penah gune software mathlab tu utk thesis sem lepas, best wooo...rugi tak belajar awl2...mesti score jek subjek math...hehehe

Ivy Metaga said...

oh study yer...all the besttt tu you!!!