Kawan-Kawan Si Kacak

klik sini

Thursday, April 23, 2009

Pengalamanku..

Lambat giler tawaran upu nak kuar.. bosannyer........

MySpace

aku ingin sekali ketawa seperti dulu..
semasa duduk kat asrama ahmad dan teknik..
akulah paling kuat gelak..
adakah aku gelak kerana aku gembira??

MySpace

semasa kat asrama aku byk giler pengalaman..
ada yg menakutkan, ada yg mengembirakan,sakit dan sedih serta kecewa..
plg byk mase gembira..

aku ingat lagi masa form 1..
aku takut nak duk asrama..
sebab tak nak kena buli...
tapi nak wat camne..

MySpace

tapi dugaanku meleset..
asrama tu semua baik2 tp ada gak bdk lain kena..
aku selamat..
hehehe..

MySpace

tapi kadang2 aku kena gak..
tapi bkn kena wat basuh baju.. basuh ape2 pun..
tapi aku kena benda lain..

ada stu perkara yg agak seram..
aku dulu minat pompuan ni..
tapi satu malam dia kena histeria..
perangai dia dah berubah..
dahlah classmate aku..
satu hari aku tanya dia
"Apa ko nampak dalam loker tu?"
dia taknak kasi tahu rahsia...
yelah aku tahu EVERYONE HAS SECRET
pastu kacip dia kasi tahu..
benda tu besar dan berbulu lebat..
patutlah histeria.. dia tu elergic bulu2 ni..
aku rase bigfootlah tapi camne muat msk loker plak.. heheheh..

MySpace

mase aku msk teknik aku form4..
aku msk lambat... yelah compius nak masuk ketak..
mula-mula aku tak ske skool tu.. xbesh..
tmbah2 ada sorang senior gemuk tu..
ske nak buli aku tp xdapat..
sebab aku ni bijak..
tapi bile jumpe aku cam xpuas hati..
dahlah semua senior berlagak..
bajek besh konon. padahal beza umur setahun jer..

MySpace

pastu aku ingat bile form 5..
leh plak aku nak test buli..
tapi xleh sebab aku ni baik sgt..
aku xleh buli2 ni..
jd aku tgk jerlah..

MySpace

tapi pengalaman yg besh bile aku study..]
aku ingat mase f3 jer aku akan study smpi kul 4pg..
sebab kena siapkan kerja bhsa arab..
rupe2nyer..
form 5 lg kena wat sebab aku tgk bdk2 cerdik study smpi lewat malam..
aku pun nak cerdik gak..
aku pun dan geng aku ikut..
tapi aku rase kami memg xleh..
care kami bukan mcm dorang.. kiteorang lebih byk sembang dari study..
best wok sembang..

MySpace

akhirnya result pun kuar..
aku nak geng aku dptlah bese2..
bdk cerdik2 dpt result cerdiklah...
rindu plak kt geng study dgn geng dorm..
asrama aku dlu femes fly dulu..
dalam geng aku.. akulah xpernah fly..
sebab wing aku telah dipatahkan oleh musuh aku..
tapi.. aku besh..
klu aku nak makan aku suruh jer geng aku beli..
masih terbau-bau nasi lemak mek siam..
last2 skali aku fly tapi bkn ikut pagar tp pintu utama wok..
hebat x??

camne geng2 aku skang??semua jauh..
mirul,auf,taiko,ikhwan geng2 study aku blake ni...
doakan aku nnti dapat sambung yerk..
heheheh..

MySpace

No comments: