Kawan-Kawan Si Kacak

klik sini

Wednesday, April 15, 2009

aku bosan..

kebosanan aku telah melepasi ketahap yang melampau.. rasa bosan plak duk umah 24 jam.. member2 jauh.. yg dekat kejer.. aku bukan xnak kejer tp skang payah nak dapat kejer.. tambahan lagi tgh wat lesen nieh... tunggu plak twrn nak sambung blaja.. ada dah twrn dari ipts tapi aku ni mana mampu kesaner.. jd aku tunggu ipta jelah.. arap-arap ada rezeki tuk aku.. amin...

aku skang xtahu nak buat aper rase xguner jer... rase kosong giler.. nak sembang xde member.. jumper sekali sekala.. bile time member ajak aku plak ada hal.. kejer aku skang ngadap komputer jelah..

tapi aku nak cerita skit..
aritu tapi xtau biler.. aku dgn ikhwan..
gilah tengok wayang citer KNOWING..
citer bestlah gak tapi aku dgn ikhwan kater cikgu tu terpesong skit..
tapi aku happy tengok cite sci-fi nieh...
sebab aku kena berfikir.. otak ni lame xguna nanti berkarat..
mula-mula citer tu nampak best sebab aku suker nombor-nombor nieh..
pastu CGI dia real giler..
kan best kalau filem malaysia pun boleh wat camtu..
asyik-asyik citer cinta.. jemu dah nak tengok..
tu aku ske lyn citer orang puteh..
tapi kelamaan aku rase citer tu ngarut jer lebih.. yelah bukan aku wat citer..
tapi apa yg aku kasi kat citer ni 3 bintanglah..
lagipun antara citer ni dgn race to witch mountain...
aku lebih sker citer the rock tueh..
menarik dan sangat berpuas hati walaupun tak perfect pun..


skang ni aku terkilan sebab x dapat tgk fast and furious4..
nantilah aku ajak sesaper.. nak ajak ikhwan dia dah tengok.. nak ajak nabila??
dia minat ke citer tu?? nak ajak syahir.. haram wayang tueh(gurau jer)
skang ni aku tunggu untuk lesen P..

hah skang ni aku tengok af7 kat umah..
dah xde aktiviti lain..
tapi aku dah bosanlah rancangan realiti nieh..
xde menarik pun just aku ske 2 orang dlam af tu.
hafiz dgn aishah..
hafiz sebab suare dia best tahap dewa..
aishah sebab dia comel dan macam sesorang yg aku rindui?..

hah skang aktiviti mase lapang aku tulis cerpen tu pun malas giler..
ikut mood.. jer..
aritu aku tgk tv(bkn aritu jer aku tgk tv ari-arilah..)
tentang SAYA BELIA JUGAK..
aku tak tahulah program boleh bertahan ketak..
tapi lagu diaorang leh tahan..
patutlah ramai mat belia kt malaysia ni dari umur 18-40 thn..
aku??? aku Belia jugak...

1 comment:

Anonymous said...

Terima kasih atas informasi menarik